Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#683624 Lebleuf Előzmény: #683616

ja, erre gondoltam tegnap, fa alá nem, de maradt 260 közelében, így fukar voltam megszabadulni tőle.

ma pedig arra gondolok, h 100 alatt mégis veszek egy-két díszt a fára.

csak nehogy csillagszóróvá váljon, és leégesse az egész fát…

#683593 Janicroft Előzmény: #683592

Tényleg azok, ez több a soknál már ami itt folyik. Itt a fórumban ezerszer átbeszéltétek már, de tényleg van egy olyan nagy része a társadalomnak aki sz@rik bele ebbe az egész megmentés-témába, gyakorlatilag a kormány úgy állítja be mintha ezen kívül nem lenne más problémánk vagy más olyan dolog amivel foglalkozni kellene. jobb lenne abbahagynák ezt a mocskos huzavonát mert tele van már a hócipője mindenkinek.

#683591 Janicroft Előzmény: #683588

Ajajj, nagy bajok vannak itt. Persze erre számított mindenki, hogy ha a Kúria nem viszi el a balhét akkor majd elkezdődik megint a sárdobálás, de azért ez nagyon nincs így rendjén. Hogy lehet ilyeneket nyilatkozni egyáltalán? Egy jogegységi határozat lehet hogy nem tetszik egyeseknek, de az ég szerelmére azért kérték meg a kúriát mert nem tiszta a jogi vonal. Most hogy kicsit tisztult a kép és a kormány szempontjából nem jó irányba, elkezdik gyalázni a kúriát, jön a demagóg duma az extraprofitról meg a pénzéhes banktulajdonosokról az eszem megáll. A következő mondta pedig tényleg kiveri a biztosítékot: "az igazságszolgáltatás tagjai példát vehetnének a környező országokról, ahol a hasonló ügyekben a bíróságok a saját polgáraik oldalára álltak" Hát b@sszák meg, itt nincsen semmilyen oldalra állás, itt jog van és szerződések vannak, hát mit akarnak ezek??

Re: nincs tárgy

#683465 banyaiz Előzmény: #683460

Van egy olyan elképzelés, hogy a takarékmutyi (akarom mondani feltőkésítés:) arra megy ki, hogy Fhb-é lesz a takarékbank, aztán, hogy az egész a végén kié lesz az majd alakul.

Alátámasztja ezt, hogy fhb postával milyen megállapodást kötött mióta beindult a takszövös buli. Illetve az is, hogy ha megfigyeled az árfolyam alakulását mióta a takbankot államosították. Kicsit felpörgött.

Hungarikumos dolgok vannak mögötte. Most, hogy ez így lesz vagy csak spekuláció majd kiderül. De vsz ez mozgatja.

#683460 Davenport Előzmény: #683452

Ez a mai nap is egy kaki. Az FHB miért fénylik? Azoknál nincsenek devizás hitelek? Elég nagy az összevisszaság, nem lehet követni. Következetességet nem találni.

#683452 Tapasz Előzmény: #683296

Én sem értem. Ilyen jó hangulatban is csak morzsolódik. De nem baj, majd akkor fog emelkedni, amikor senki sem várja :-)

#683309 Janicroft Előzmény: #683295

Még az is egy szép pénz, egyelőre nem is tűnik úgy hogy pánik lenne a hír hatására, sőt..

nincs tárgy

#683296 Davenport

Nem értem ezt a mai árfolyamot! Most értem haza.

Szóval ukrán csőd egyenlőre elnapolva. Kúria döntés pozitív. Miért is nem tud kilőni?

Lépett a Fed! 2013. dec…

#683295 Lenthor

Lépett a Fed!

2013. december 18. 20:00

Bár az elemzők többsége jövő év elejére várta a nagy bejelentést, valószínűleg a közelmúlt kedvező makrogazdasági adatainak köszönhetően az eszközvásárlások mérséklését jelentette be. Januártól az eddigi 85 milliárd helyett 75 milliárd dollárnyi friss pénzt nyomtat havonta.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/lepett_a_fed.5.193196.html