Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#683650 Euroman Előzmény: #683647

nem tettél meg, mert megfőzted (megölted) a narancsot....mondjuk nekem tetszik:)

gondolj bele, ha megeszed a narancsot, mi lesz belőle...na az a fityi, ami a végtermék!

#683648 Euroman Előzmény: #683647

azért én szívesen megkóstolnám:)

nem a narancs tehet róla, hogy rossz kezekbe került....ahogy a szegfű is szép virág, nem kell bántani:))

Francba! És megint franc…

#683647 Margaretta

Francba! És megint francba!

Hát hiába csináltam narancslekvárt és narancstortát?!

Aszittem mindent megtettem a jó ügy érdekében:(

#683632 Janicroft Előzmény: #683611

Meglepően hamar, mondjuk az én 5000-es idei nyári bekeremhez gyakorlatilag teljesen mindegy hogy 4300 vagy 4100 :(

#683631 banyaiz Előzmény: #683630

Nem igazán értettem mit keres itt az árfolyam amíg rá nem néztem erre:

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/a_devizahitelekrol_targyal_a_kormany_csokkentenek_a_torlesztoreszleteket.3.193269.html

Mi van? A Kúria hoz egy jogegységi döntést mi szerint az árfolyamveszteség az ügyfél sara, és ezután a kormány mit fog csinálni? Milyen jogi döntés, könyörgöm? Jogellenes, mint a végtörlesztés?:)

Ezeknek tényleg elmentek otthonról. :)

#683624 Lebleuf Előzmény: #683616

ja, erre gondoltam tegnap, fa alá nem, de maradt 260 közelében, így fukar voltam megszabadulni tőle.

ma pedig arra gondolok, h 100 alatt mégis veszek egy-két díszt a fára.

csak nehogy csillagszóróvá váljon, és leégesse az egész fát…

#683593 Janicroft Előzmény: #683592

Tényleg azok, ez több a soknál már ami itt folyik. Itt a fórumban ezerszer átbeszéltétek már, de tényleg van egy olyan nagy része a társadalomnak aki sz@rik bele ebbe az egész megmentés-témába, gyakorlatilag a kormány úgy állítja be mintha ezen kívül nem lenne más problémánk vagy más olyan dolog amivel foglalkozni kellene. jobb lenne abbahagynák ezt a mocskos huzavonát mert tele van már a hócipője mindenkinek.

#683591 Janicroft Előzmény: #683588

Ajajj, nagy bajok vannak itt. Persze erre számított mindenki, hogy ha a Kúria nem viszi el a balhét akkor majd elkezdődik megint a sárdobálás, de azért ez nagyon nincs így rendjén. Hogy lehet ilyeneket nyilatkozni egyáltalán? Egy jogegységi határozat lehet hogy nem tetszik egyeseknek, de az ég szerelmére azért kérték meg a kúriát mert nem tiszta a jogi vonal. Most hogy kicsit tisztult a kép és a kormány szempontjából nem jó irányba, elkezdik gyalázni a kúriát, jön a demagóg duma az extraprofitról meg a pénzéhes banktulajdonosokról az eszem megáll. A következő mondta pedig tényleg kiveri a biztosítékot: "az igazságszolgáltatás tagjai példát vehetnének a környező országokról, ahol a hasonló ügyekben a bíróságok a saját polgáraik oldalára álltak" Hát b@sszák meg, itt nincsen semmilyen oldalra állás, itt jog van és szerződések vannak, hát mit akarnak ezek??