lehet, pedig egy ilyen ajándék volna számomra az igazi, elég nekem egy leszúrás,
és ez lehetne a közeledő a dél-amerikai Párizs-Dakar rali startvonala egyben…
akár már hétfőtől indulhat nem muszáj január 5-ig várni.
lehet, pedig egy ilyen ajándék volna számomra az igazi, elég nekem egy leszúrás,
és ez lehetne a közeledő a dél-amerikai Párizs-Dakar rali startvonala egyben…
akár már hétfőtől indulhat nem muszáj január 5-ig várni.
meglepődnék, ha a jézuska 100 alatti árfolyamot hozna..
ja, erre gondoltam tegnap, fa alá nem, de maradt 260 közelében, így fukar voltam megszabadulni tőle.
ma pedig arra gondolok, h 100 alatt mégis veszek egy-két díszt a fára.
csak nehogy csillagszóróvá váljon, és leégesse az egész fát…
ebből nem kell a fa alá, majd jövőre..
hamar visszaadta azt az 5? százalékot
Tényleg azok, ez több a soknál már ami itt folyik. Itt a fórumban ezerszer átbeszéltétek már, de tényleg van egy olyan nagy része a társadalomnak aki sz@rik bele ebbe az egész megmentés-témába, gyakorlatilag a kormány úgy állítja be mintha ezen kívül nem lenne más problémánk vagy más olyan dolog amivel foglalkozni kellene. jobb lenne abbahagynák ezt a mocskos huzavonát mert tele van már a hócipője mindenkinek.
Ajajj, nagy bajok vannak itt. Persze erre számított mindenki, hogy ha a Kúria nem viszi el a balhét akkor majd elkezdődik megint a sárdobálás, de azért ez nagyon nincs így rendjén. Hogy lehet ilyeneket nyilatkozni egyáltalán? Egy jogegységi határozat lehet hogy nem tetszik egyeseknek, de az ég szerelmére azért kérték meg a kúriát mert nem tiszta a jogi vonal. Most hogy kicsit tisztult a kép és a kormány szempontjából nem jó irányba, elkezdik gyalázni a kúriát, jön a demagóg duma az extraprofitról meg a pénzéhes banktulajdonosokról az eszem megáll. A következő mondta pedig tényleg kiveri a biztosítékot: "az igazságszolgáltatás tagjai példát vehetnének a környező országokról, ahol a hasonló ügyekben a bíróságok a saját polgáraik oldalára álltak" Hát b@sszák meg, itt nincsen semmilyen oldalra állás, itt jog van és szerződések vannak, hát mit akarnak ezek??
Vélemény a Kúria jogegységi tanácsának 2013 december 16-i döntéséről
dr. Damm Andrea - Budapest, 2013. december 17.
http://figyelo.hu/cikkek/miert-eppen-speder-ii
Meg volt pusztulva fhb mielőtt jött ez a kutyulás takszövös ügyben .
Elképzelhetőnek tartom első körben FHb-é lesz a takarékbank, Postával való együttműködést már megszerezték.
Aha, értem. Szépet ment 320 óta. Otp ennek az 1/4-ét megtenné, bódog ember lennék.
Van egy olyan elképzelés, hogy a takarékmutyi (akarom mondani feltőkésítés:) arra megy ki, hogy Fhb-é lesz a takarékbank, aztán, hogy az egész a végén kié lesz az majd alakul.
Alátámasztja ezt, hogy fhb postával milyen megállapodást kötött mióta beindult a takszövös buli. Illetve az is, hogy ha megfigyeled az árfolyam alakulását mióta a takbankot államosították. Kicsit felpörgött.
Hungarikumos dolgok vannak mögötte. Most, hogy ez így lesz vagy csak spekuláció majd kiderül. De vsz ez mozgatja.
Ez a mai nap is egy kaki. Az FHB miért fénylik? Azoknál nincsenek devizás hitelek? Elég nagy az összevisszaság, nem lehet követni. Következetességet nem találni.
Én sem értem. Ilyen jó hangulatban is csak morzsolódik. De nem baj, majd akkor fog emelkedni, amikor senki sem várja :-)
Ne idegeskedj...holnap max. esik még pár %-ot (a jó hírre)!!!!! :)
Még az is egy szép pénz, egyelőre nem is tűnik úgy hogy pánik lenne a hír hatására, sőt..
Nem értem ezt a mai árfolyamot! Most értem haza.
Szóval ukrán csőd egyenlőre elnapolva. Kúria döntés pozitív. Miért is nem tud kilőni?
Lépett a Fed!
2013. december 18. 20:00
Bár az elemzők többsége jövő év elejére várta a nagy bejelentést, valószínűleg a közelmúlt kedvező makrogazdasági adatainak köszönhetően az eszközvásárlások mérséklését jelentette be. Januártól az eddigi 85 milliárd helyett 75 milliárd dollárnyi friss pénzt nyomtat havonta.