a szuperoptimista paulson is már meggondolta magát. ideje aranyat venni!
a szuperoptimista paulson is már meggondolta magát. ideje aranyat venni!
legutóbb Kína is többet vett, mint szokott
A 1200-nél már több bányának is elege lett volna.
Nem mehet mindig lefelé (short trendben sem)...
Talán két napja olvastam, hogy már mindenki pesszimista lett...
Talán a dollár az utolsókat gyengüli amig dupla csúcsot csinál 1,38 körül és az hajtja.
Más ötletem nincs.
Lenne tér felfelé, de sehonnan se merném ezt longolni (trenddel szemben kereskedni).
Annyi nyugija talán lesz a longosoknak, hogy nem idén verik be új lokális mélypontra.
:D
de kemények ezek az avatarok.. :D
meglátom és kész vagyok..
Ez az egyik..
Sly csöcsös Angela Merkele a másik
Harmadik robbaj szemüveges öreg ura :D
hát persze, hogy egyszer majd lesz. annyi bizonyos, hogy itt már rajtam kívül más is megszerette
meg mégis csak az aranyról beszélünk
az amcsik miatt van jogosultsága az arany longnak, csak az a baj, hogy a dollár gyengüléssel el fog úszni az is...
Jön a karácsony az újévek..az 1900-hoz képest olcsó..sok országban nagy kultusza van az aranynak..nem gondolom lemenne..maximum akkor ha nagy long pozik vannak a világban és ki akarják verni őket...
1250fölé kellett volna mennie elsőre nem sikerült..
vettem otp long certit..ha megvan a haszon rajta lehet visszaveszem arany longot.
1200 alatti szintek előtt az utolsó szalmaszál ez az 1240.
Tegnap beverték alá, aztán hirtelen megtépték, mintha valami fontos szint lenne. De ma megint rátapadt.
mák..de kistoppoltak ..sok dolog van raktam be szűk stopot oszt elreppent.
http://www.bullionvault.com/gold-price-chart.do
1280 jelen esetben ellenállás nálam..ha átmegy akkor támasz..és 1350ig mehet..túllövéssel 1380..
1330nál biztosan lefelezem és berakok egy stopot
de meglátjuk mert certivel longolom.. meredek esésre vagy emelkedésre hektikuskodások lehetnek..ha megvan a zseton akkor eldobom.