Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#680109 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #680106

"Eszerint a 26-ai msci kitárazást használhatta ki néhány dörzsölt nagybüfi, hogy beszálljon longba.."

No, ezek voltunk mi! :-) Mai teóriának nem is olyan rossz, főleg így a nap vége felé. Tudod, hogy nagy Barca rajongó vagyok, és a régi jó kapcsolatunkra való tekintettel szóltam "Pep" -nek, hogy itt lenne ez a kis fakó gyémánt, oszt kicsit csiszolgatni kéne (neki meg van is mivel ugye)

#680106 birkanyiiroo Előzmény: #680097

PF fórumon olvastam egy konteót (akár én is kitalálhattam volna, annyira jó) :) Eszerint a 26-ai msci kitárazást használhatta ki néhány dörzsölt nagybüfi, hogy beszálljon longba.. Annyira tetszik ez a teória, hogy már-már el is hiszem... :-)

#680097 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #680084

Ez nem is olyan rossz, sőt! Csak nehogy egy ismételten feltámadó forradalmi lendület felülírja... 2029- ig friss ropogós frekik, szinte fillérekért !:-) Persze, hogy veszik a telkót mint a cukrot! Lesz haszon télire :-)

Ui: Osztiig Te úgysem tartod... (főleg, ha érdeklődés hiányában el nem marad)

#680068 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #680066

No, akkor az első szép gyertya már ott díszeleghet az adventi koszorún, kéne még három hasonlóan "jól mutató" gyertya, oszt akkor lenne haszon télire :-)

#680065 birkanyiiroo Előzmény: #680062

Csúnya ribi (volt eddig)... de már szépül:

http://puu.sh/5wNxm.png

300-nál várható lesz egy picike átmeneti megtorpanás (nevezzük inkább erőgyűjtésnek vagy köztes longos kirázásnak), de aztán ismét egyre szebb lesz majd... :-) (az a felmeredő ződ forgalmi gyertya 26-án nem tud kamuzni)

#680062 Hibaz Előzmény: #680054

Napi charton szeretnék már húzni egy emelkedő trendvonalat.....talán most megint lesz rá esély......

#680058 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #680054

Na, elég szép lett a hét végére... vettem egy kis forgácsot 287-en, meg egy picivel többet 288-on, de 290 felett már nem veszek, mert most már tényleg drága :-)

Kíváncsi vagyok, kell-e a népeknek a jövő héten is?

#680054 birkanyiiroo Előzmény: #680052

ha van részvény a BÉT-en, amelyik nem szorul rá a kozmetikára (annyira ronda), akkor ez az. Neeem, nem életszerű... veszik oszt kész (kituggya mé')... jól van ez így. :-)

alamuszi cicus csak felu…

#679920 birkanyiiroo

alamuszi cicus csak felugrott végül... szépen puhítgatja az ellenállási zónát (hát csak puhítgassa is!) :)

#679886 birkanyiiroo Előzmény: #679875

"Kisshercegnő"? ... hmm.. vékony jég! (természetesen én nem értek egyet az ilyen meggondolatlan szójátékokkal) .)

ma (még) úgy gondolom, hogy nem adnám el egyből ezt az izét, ha a bekerem fölé mászna... tanultam (egy kicsit) a Commerzbankos afféromból, ahol múlt nyáron sikerült abszolút alj környékén kiépítenem a (nem is kis méretű) bekeremet, aztán persze ahogy pár petákkal fölé ment, már menekültem is... (mára már duplázott az árfolyam). Itt nem lesz ilyen (mármint duplázás)! (ergó, a totális bukásig követem a telkót...) :-)