Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#672851 Sumér harcos Előzmény: #672849

felőlem:)

lesz benne annyi nem sokára vsz.

igazából a kormányon kezd látszani,meg a váltógombon....de nem ilyen murvás-ügynök-retek-kocsi szerűen....csak ugy ovatos automaximalista módon:)

#672849 KawaBazsy Előzmény: #672845

Akkor már csak egy 20-as kell, h utolérj. AZtán megnézzük, melyik a jobb állapotú.. :-)

#672845 Sumér harcos Előzmény: #672844

oda nem járok vele,szervizkönyv csak garanciáig vezetve,ha elkel valszeg röppenti is vissza a nepper az órát:)

ráérek mostanság, ugye:)

sok sok ilyen dolgot megjavitok a ház körül...pl kovácsoltvas kapu zár csere és szorulás,flexszelés csiszolás,szivattyút szereltem nem oly régen:)

éppen ma néztem ,185ezer van benne.

#672844 KawaBazsy Előzmény: #672841

Újonnan vett autót tessék csak a márkaszervizbe hordani! :-)

Túllépted már a 200K kilométert??

#672843 KawaBazsy Előzmény: #672840

Jah. De szívtam vele, mert a fékbetéthez nem ugyanolyan hangcsillapító lemezt adtak, mint a gyári, s amikor összeraktam, volt egy doboló plusz hang.. 3-szor szedtem szét, s raktam össze, mire rájöttem, a réginek a lemezeit használtam kívül.. de most ****a, úgyhogy már a féket sem gyengéllem. :-) Úgy látszik minden München környékéről származó, utóbbi időben nem használt autónál el kell végezni ezt a fék revíziót, mert a párás időben könnyen megszorul. Még az ékszíjat cseréltem ki, jónak nézett ki, de volt egy kis nyiszogó hangja, most frankó.

#672841 Sumér harcos Előzmény: #672834

hogy jártam? szereltem én is...:)

két hete xarakodott a hátsó ajtóm,nem lehetett kinyitni...

vmikor meg.... gondolt 1et rángattam kinyilt....

szivatott már nagyon,ki voltam tőle,

végül már csak belülröl lehetett kinyitni egy gombbal a záron- belülről, a csomagtérbe bemászva.....kész,hajszálon lógott a MOL-on akciózott Fiszkarsz balta használata....:)

szétszedtem a zárat centis miszlikre,benne elektromos kismotor....elvittem egy elektrovillauto szakihoz,aszongya külön ez semmi,nem lehet cserélni,de rá sem ér,xarik az egészre....gondoltam kapja be...auto hátulja lebontva...még el is hoztam volna akkor...nem?nem,ha nem kell a pénz:)

de aszongya szerinte a mikrokapcsolo a rossz,mert egy kombi lagunánál is az volt....????:)az a gomb amivel kivűl nyilik ugye a csomagtérajtó...

megtudtam ujonnan 10ezer....egy kis 5centis xar....

szétszedtem azt is.....látom semmi baja....a kis fémlemez rendesen megszakit,működik....

mindent összeraktam,mondom hátha.........

ugyanugy xar.....nem nyilik ki.....

gondolkodom ott,illetve szidom a franciák ősanyjának a nedves szőrös alkatrészét.....

erre rávetődött tekintetem egy vastag csőre,amelyen minden elektromosság bejő a hátsóajtóba...baloldalon felül,a jobb felső sarokban a hátsó mosoviz érkezik hátra egy másik csövön...

plusz eszembe jut, visszahivásos volt a gép a nyáron,mert a hátsószárnyat reparálták ragasztották,mivel állitólag 150km/h körül már lerepül és pofán vágja mögöttem autózót....kiadták a szalonoknak,mit kell tenni..

beragasztottak egy műanyag téglalap alakú vmit a hátsószárny alá,belülről,tehát pont az ominozus elektromos gyűjtőcsőtől nem messze,ez elnyomta a csőben leledző vezetékeket,megtörte,ezért nem nyilt ki az ajtó,szakadás nem volt a csőben....

csőben átmozgattam a vezetékeket,cső vissza,rá egy keményebb anyagból egy védőbilincs végig,és azóta teljesen YOOO...:)

de most igy visszahivni egy autót,hogy kreállnak egy teljesen uj problémát,csak a franciák tudnak.....

#672839 Sumér harcos Előzmény: #672834

nem ültem még ebben a kasztniban.

egy ilyen celica volt a környezetemben történelem során, mikor még ez zsir uj nagy cucc volt x.évvel ezelőtt,

egy 50-es nő ismerősnek,mindig lépésben használta,elcsépelt akkor divat ezüst szinben,mikor 10éve minden auto ezüst volt.:)

nekem ennek a hátulja tetszik nagyon.

#672834 KawaBazsy Előzmény: #672832

Juszt is motorral megyek, amíg te Rönyózol.. megvan már a 200K? Amúgy ez az egyszerűbb motor a Toyoban, de még ennél is vigyorognál 4500 felett, tök jó a hangja. :-)

#672810 Sumér harcos Előzmény: #672677

Süti-nudli a 90%-a...semmi extra,mint a többi helyen,teljesen olyan izre, állagra,mindenre....ritkán eszem süteményt ott....évente 5ször átlagban...volt heppem- reggelizni jártam be többed magammal,ott találkoztunk, rövid ideig....friss kávé-karamell,kakaó,kroasszon...ilyenek..

1-2 dolog kivétel pl. a Kardinális nevezetű süteményük vagy 5féle izesitéssel...az yo.

Itt a fagylalt az egyedi országosan,de nincs szezonja jelenleg ugye...

nyáron vagy 200fajtát tartanak,pörög,utánozhatatlan is, is,óriási kerthelyiséggel,40fok,jeget szór a ventillátor,az remek..

ilyenkor télen a fajta mennyiség leredukálva...

#672677 KawaBazsy Előzmény: #672499

Bnő volt a 7végén a vadkerti cukiban. Vegyes tapasztalata lett, van amelyik süti finom volt, van, amelyik csak átlagos. Fagyit nem próbálták, engem az érdekel..