Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#672841 Sumér harcos Előzmény: #672834

hogy jártam? szereltem én is...:)

két hete xarakodott a hátsó ajtóm,nem lehetett kinyitni...

vmikor meg.... gondolt 1et rángattam kinyilt....

szivatott már nagyon,ki voltam tőle,

végül már csak belülröl lehetett kinyitni egy gombbal a záron- belülről, a csomagtérbe bemászva.....kész,hajszálon lógott a MOL-on akciózott Fiszkarsz balta használata....:)

szétszedtem a zárat centis miszlikre,benne elektromos kismotor....elvittem egy elektrovillauto szakihoz,aszongya külön ez semmi,nem lehet cserélni,de rá sem ér,xarik az egészre....gondoltam kapja be...auto hátulja lebontva...még el is hoztam volna akkor...nem?nem,ha nem kell a pénz:)

de aszongya szerinte a mikrokapcsolo a rossz,mert egy kombi lagunánál is az volt....????:)az a gomb amivel kivűl nyilik ugye a csomagtérajtó...

megtudtam ujonnan 10ezer....egy kis 5centis xar....

szétszedtem azt is.....látom semmi baja....a kis fémlemez rendesen megszakit,működik....

mindent összeraktam,mondom hátha.........

ugyanugy xar.....nem nyilik ki.....

gondolkodom ott,illetve szidom a franciák ősanyjának a nedves szőrös alkatrészét.....

erre rávetődött tekintetem egy vastag csőre,amelyen minden elektromosság bejő a hátsóajtóba...baloldalon felül,a jobb felső sarokban a hátsó mosoviz érkezik hátra egy másik csövön...

plusz eszembe jut, visszahivásos volt a gép a nyáron,mert a hátsószárnyat reparálták ragasztották,mivel állitólag 150km/h körül már lerepül és pofán vágja mögöttem autózót....kiadták a szalonoknak,mit kell tenni..

beragasztottak egy műanyag téglalap alakú vmit a hátsószárny alá,belülről,tehát pont az ominozus elektromos gyűjtőcsőtől nem messze,ez elnyomta a csőben leledző vezetékeket,megtörte,ezért nem nyilt ki az ajtó,szakadás nem volt a csőben....

csőben átmozgattam a vezetékeket,cső vissza,rá egy keményebb anyagból egy védőbilincs végig,és azóta teljesen YOOO...:)

de most igy visszahivni egy autót,hogy kreállnak egy teljesen uj problémát,csak a franciák tudnak.....

#672839 Sumér harcos Előzmény: #672834

nem ültem még ebben a kasztniban.

egy ilyen celica volt a környezetemben történelem során, mikor még ez zsir uj nagy cucc volt x.évvel ezelőtt,

egy 50-es nő ismerősnek,mindig lépésben használta,elcsépelt akkor divat ezüst szinben,mikor 10éve minden auto ezüst volt.:)

nekem ennek a hátulja tetszik nagyon.

#672834 KawaBazsy Előzmény: #672832

Juszt is motorral megyek, amíg te Rönyózol.. megvan már a 200K? Amúgy ez az egyszerűbb motor a Toyoban, de még ennél is vigyorognál 4500 felett, tök jó a hangja. :-)

#672810 Sumér harcos Előzmény: #672677

Süti-nudli a 90%-a...semmi extra,mint a többi helyen,teljesen olyan izre, állagra,mindenre....ritkán eszem süteményt ott....évente 5ször átlagban...volt heppem- reggelizni jártam be többed magammal,ott találkoztunk, rövid ideig....friss kávé-karamell,kakaó,kroasszon...ilyenek..

1-2 dolog kivétel pl. a Kardinális nevezetű süteményük vagy 5féle izesitéssel...az yo.

Itt a fagylalt az egyedi országosan,de nincs szezonja jelenleg ugye...

nyáron vagy 200fajtát tartanak,pörög,utánozhatatlan is, is,óriási kerthelyiséggel,40fok,jeget szór a ventillátor,az remek..

ilyenkor télen a fajta mennyiség leredukálva...

#672677 KawaBazsy Előzmény: #672499

Bnő volt a 7végén a vadkerti cukiban. Vegyes tapasztalata lett, van amelyik süti finom volt, van, amelyik csak átlagos. Fagyit nem próbálták, engem az érdekel..

MA autóba kellett ülnöm …

#672496 KawaBazsy

MA autóba kellett ülnöm az eső s bnő miatt motor helyett, s nem örültem.. Nem elég, h a Celica nem Ferrari (az megy úgy, mint a motor), de még túl széles is, s nem tudom vele úgy előzgetni a sok szüttyögőt.. egyre jobban érzem, h télre Mitsu Evo, vagy Subaru WRX kell.. :-)

#672456 Ibiza Előzmény: #672425

van leány csóka is de ez mindegy..,)

miért zengőéknek? akkor már nekem..

Nem állami a pénz, el kell fogadni ki mire adja..nincs inkább..

csak azt írtam sztem sima versenybaleset..de mivel hátrább volt ő a hibás.. függetlenül attól féktávon belül jöttek elé..nem tudom milyen kanyarkombináció jött volna a kanyar után de lehet én is ott nyomtam volna..a véleményekre mondtam..sztem irígységen alapuló bunkó hozzászólások amiket kommentként nyomtak "nagymenők"

#672425 Sumér harcos Előzmény: #672424

ez Lotus Ladies Cup 2012 Hungaroring verseny volt.

mindenki nő,nincs csóka,ha jól néztem bizonyos Kőváry Anettel ütközött,de ez lényegtelen is.

lehet meghivták,ugyan licence volt-amit be is vontak.

ezek után még erősen igyekezett a következő salzburgi versenyre is,nemtom eljutott-e?

de bennem is összeségében ez az idézett gondolat ébred,még függetlenül Kapocs tehetségétől és esetleges bűnösségétől vs ártatlanságától:

"Azt a sok pénzt, amit erre a szar Lotus Ladies Cup-ra költenek, adhatnák mondjuk Zengőéknek, mert ők speciel a pénz miatt nem tudnak tesztelni...

Semmi értelme ezeket versenyeztetni. Biztosan vannak tehetséges versenyzők, nekik kéne teret adni.."

#672424 Ibiza Előzmény: #672407

Bunkók..a leány sztem nem magától versenyzett..meghívták..idegen autóval..nem ez a szakmája..

a másik sztem a csóka ment be a leány elé..előző képeket nézd meg a fehár autó is ott ment ahol a leány akart..

#672407 Sumér harcos Előzmény: #672401

Na látom volt itt nyilatkozat a sportágból vkitől:))

"Több mint 10 évig autóversenyeztem, voltam magyar bajnok, Wéber Gabival és Norbival is együtt nőttünk fel a versenypályákon hatalmas csatákban. Versenyzőtársaim és a magam nevében kikérjük magunknak, hogy úgy nyilatkozol, mint egy autóversenyző. Amit láttunk, az téma nálunk, és a fórumokon egyáltalán nem nevetgélünk, mint te! Nem véletlenül vették el a licencedet! Amióta az eszemet tudom senkinek nem vették el a licencét! Olyan fokú ön- és közveszélyes dolgot csináltál, mely megbocsáthatatlan, különös tekintettel arra, ahogy az esemény után teszel nyilatkozatokat, melyekben csak ráerősítesz arra, hogy ehhez a sporthoz annyi közöd van, mint bányalónak az epsoni derbihez! Sajnos (lehet celebségedből adódó ostoba gőg okán) fel sem fogod, mit műveltél! Levelemet azért írom meg, hogy tudd, mint gyorsasági autóversenyzők mélységesen megvetünk, különösen az eset után tett ostoba és dilettáns nyilatkozataid hallatán. Tudom, azt elismerni, hogy hülye voltam, nem tudok rendesen vezetni, bocsánatot kérek mindenkitől, ez egy magadfajta celebnél egyenlő az istenkáromlással, hiszen ti az emberek feletti félistennek hiszitek magatokat!

Tiltakozunk, hogy autóversenyzőnek nevezed magad, mert ez ránk nézve súlyos sértés, bár elhallgatva hozzá nem értő, tudatlan nyilatkozataidat, az a baj (és ez a legnagyobb baj), hogy fel sem fogod, hogy GYILKOSSÁGOT kíséreltél meg! Ezt hívják gondatlan emberölési kísérletnek, hiszen egy felkészült autóversenyző ilyet sehol semmilyen körülmények között nem tesz!

hirdetés

Zárszóm, Zsóka, csak annyi, hogy ha legközelebb azt hallod, hogy védekezz, Zsóka, védekezz, akkor húzzatok inkább gumit, vagy nyeld le!

U.i.: Ne próbáld megmagyarázni, mert neked ez nem fog menni..."

http://www.life.hu/legykepben/20120516-nyilt-levelben-mocskoljak-az-autoversenyzok-kapocs-zsokat-felelotlennek-tartjak-legutobbi.html

#672405 Sumér harcos Előzmény: #672402

na bázz...ki nem néztem belőle...pedig az az Omegád kemény lehetett:)

volt még egy tűzpiros 4X4 toyota celica is ismerősnek,azt is komolynak láttam...magamhoz.