"Különben is, vetni kell ha aratni akarunk..."
"Akinek nincs papírja az esésben, annak az emelkedésben sem lesz" (Kosztó)
:)
"Különben is, vetni kell ha aratni akarunk..."
"Akinek nincs papírja az esésben, annak az emelkedésben sem lesz" (Kosztó)
:)
Nem ehetetlen? Nem bizony! :-) Különben is, vetni kell ha aratni akarunk...
Ez a lényeg! Hitelesnek kell látszani a történetnek.... különben senki sem venné be! :-)
Lehet, hogy csak megrendezett fake, de akkor meg qrva jól és életszerűen játszanak.. :)
:) Nem lehetetlen ez vsz. Annyi kell hozzá, hogy ezekről a különadó szerekről lejöjjünk. Ez nem rövid távú téma, de minél később jövünk le róla annál keservesebb lesz.
Hacsak nem akarunk mindent államosítani.
például ébredj fel :)
Hát igen, ez is egy stratégia lehet.
Annyira jobban teljesít ez a bét ebben a forradalmi szorításban, hogy az már kecsegtető. :)
tbsz-re vele 5 évig felvenni osztalékot, 5 év alatt mondjuk 200 Ft oszti, plusz 800-as árfolyam, de szép lenne.
Csak hát ehhez néhány apró dolognak össze kellene jönnie.
Adjanak belőle kárpótért. Ezzel több legyet ütnénk egy csapásra. :)
Úgy kellene időzíteni, hogy msci kikerülés környékén lehessen átváltani névértéken.
Nincs ezeknek érzéke a nagy dolgokhoz. :)
Engem az idei osztalék nem érdekel, tőlem akár lehet egy nulla is, jó lesz jövőre az 50! :-)
Ma egy kis veszteséget realizáltam, oszt vettem ezen a 290-es szinten (elkezdtem a lóvét égetni! :-)
Nem hiszem,hogy itt lenne az alja......bár most csatorna alján van.....
Óóóóó, megtették már más részvénnyel is, ha kellett a pénz!!!!
Fokozódnak az érzelmek. Ennél a papírnál fordított msci hangulat van. Kikerülése sanszos, Richter visszakerüléssel szemben.
Az a fő gondom, hogy lehetetlen csak közelítőleg is 2013 -as osztalékot tippelni, mert itt lebeg a frekvencia ügy, ha azzal megvágják , plusz msci kikerülés hozhat még egy eladási hullámot.
Ezen az áron 20 Ft osztalék sem egy rossz hozam, jelenlegi hozamkörnyezetben. Novemberben lesz msci döntés.
ha 300 alatt szórnák ki, csúnya volna
Az államnak viszont van/volt minimum 30 millió darab.....
állam biztos nem, sima MSCI speka sztm plusz a cég árazása... Bár MSCI miatt csak 6-7 millió darabot kell eladni...
Kosárkám nyitva van! Szerinted, az állami pekidzset (is) szórják, vagy csak valaki unatkozik?
lassan eléri a célárat. Szép pakkokat szórnak
Az OK, hogy a telekommunikációs szektor az stagnál, de a telkó rv árfolyma az viszont nem :-) Nincs gááááz!
nem biztatunk offolásra... adott topikban kérdezz rá...