Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: ezért esik ...

#667828 birkanyiiroo Előzmény: #667823

"Különben is, vetni kell ha aratni akarunk..."

"Akinek nincs papírja az esésben, annak az emelkedésben sem lesz" (Kosztó)

:)

#667813 banyaiz Előzmény: #667808

:) Nem lehetetlen ez vsz. Annyi kell hozzá, hogy ezekről a különadó szerekről lejöjjünk. Ez nem rövid távú téma, de minél később jövünk le róla annál keservesebb lesz.

Hacsak nem akarunk mindent államosítani.

#667807 banyaiz Előzmény: #667795

Hát igen, ez is egy stratégia lehet.

Annyira jobban teljesít ez a bét ebben a forradalmi szorításban, hogy az már kecsegtető. :)

tbsz-re vele 5 évig felvenni osztalékot, 5 év alatt mondjuk 200 Ft oszti, plusz 800-as árfolyam, de szép lenne.

Csak hát ehhez néhány apró dolognak össze kellene jönnie.

#667797 banyaiz Előzmény: #667788

Adjanak belőle kárpótért. Ezzel több legyet ütnénk egy csapásra. :)

Úgy kellene időzíteni, hogy msci kikerülés környékén lehessen átváltani névértéken.

Nincs ezeknek érzéke a nagy dolgokhoz. :)

#667795 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #667787

Engem az idei osztalék nem érdekel, tőlem akár lehet egy nulla is, jó lesz jövőre az 50! :-)

Ma egy kis veszteséget realizáltam, oszt vettem ezen a 290-es szinten (elkezdtem a lóvét égetni! :-)

#667787 banyaiz Előzmény: #667780

Fokozódnak az érzelmek. Ennél a papírnál fordított msci hangulat van. Kikerülése sanszos, Richter visszakerüléssel szemben.

Az a fő gondom, hogy lehetetlen csak közelítőleg is 2013 -as osztalékot tippelni, mert itt lebeg a frekvencia ügy, ha azzal megvágják , plusz msci kikerülés hozhat még egy eladási hullámot.

Ezen az áron 20 Ft osztalék sem egy rossz hozam, jelenlegi hozamkörnyezetben. Novemberben lesz msci döntés.

#667752 Kissherceg Előzmény: #667744

állam biztos nem, sima MSCI speka sztm plusz a cég árazása... Bár MSCI miatt csak 6-7 millió darabot kell eladni...

kattognak a stopok megy …

#667746 Ibiza

kattognak a stopok megy a liqvidálás..