Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: ezért esik ...

#667733 wnprt Előzmény: #667710

Ez a papír eshet még 250-ig is, nem jók a kilátások, az egész telekommunikációs szektor stagnál. Mit gondoltok, a MOL vételekkel még érdemes várni, a Richter visszakorrigálhat, az OTP beeshet 4000 alá?

#667721 rbbj11 Előzmény: #667649

de ha a hívottat annyira idegesítette, hogy ennyit káromkodott, miért nem rakta le 1 perc után?

#667710 Hibaz Előzmény: #667700

Eddig minden eladásom után vissza mertem venni 20-30 ft-al lentebb,most valahogy nem merem......ez az egyetlen pozitívum amit látok..:)))

#667652 Janicroft Előzmény: #667650

Odemegyek Nyíregyházára és szíjjelbaszkodok mindenkit. Mert vagyok olyan csávó, érted? :DDDD

Hát ezen behaltam.

#667650 birkanyiiroo Előzmény: #667649

Nyíregyházáróóól??? Mit keresel te Nyíregyházán?? Tudod te mennyi hülye ember van Nyíregyházán? :DD

Re: nincs cím

#667641 akpo7 Előzmény: #667604

En azt varom, hogy a kovetkezo 3 honap soran lelokik 250-ig (+/- 10 Ft), aztan januartol elindulhat felfele. Az is lehet, hogy utana osztalekvagast kovetoen meg egyszer lesz joval 300 alatt.

Sztem a 200-at azert nem fogja megnezni, ha nem lesz "vilageges".

#667624 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #667611

Lassan kezdem elveszteni a fonalat.... viszont olyan svájci állampolgárság izét intézhetnél nekem! Alkalmanként nem sorsonak ki esetleg néhányat? Vennék is, ha esetleg lenne eladó, feltétlenül szólj! (majd adok érte telkó vételi lehetőséget:-)

#667615 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #667604

Nekem is van egy olyan érzésem, hogy idén ez már lefelé megy, kisebb korrekciókkal(persze mikor már mindeki ezt gondolja, akkor persze nem ez történik). Amúgy egyszerű a feladat, csak jól kell időzíteni a puskapor felhasználásának időpontját :-) Na de ki lehet a letuszakolás mögött?

#667611 Fornit Előzmény: #667609

Különben is, ott már nekünk fizetnek, hogy vegyünk, tehát a végtelenségig mehet a higítás, minél lejjebb annál jobb, úgyhogy tényleg nincs gáááááz, sőt holnapra már korrigálják is az árfolyamot 0 alá!

#667609 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #667602

"elvileg akár a negatív végtelenig is beeshet"

Akkor sem lesz gáááááz, mert én addig is eltudok számolni (naponta legalább kétszer).

#667606 Fornit Előzmény: #667602

:)) A stooq így korrigálja a grafikonokat, nem hinném hogy ott 0 alatt járt volna valamikor is egy max időtávon :)

#667602 birkanyiiroo Előzmény: #667592

"...Azt, hogy az árfolyam valóban mindenkori mélyponton van-e, nézőpont kérdése. A technikai elemzés szabályai szerint ugyanis - főleg a nagyobb osztalékhozamú részvények esetében - a grafikont illik korrigálni szelvényvágáskor a kifizetett osztalék nagyságával. Ha ezt megtesszük, akárcsak 2009-ig visszamenőleg, akkor a 2009 márciusában elkért 472 forintos mélypont immár csak 200 forintot jelent, tehát ebben az értelemben volt már ennél alacsonyabban is az ár. Ez azonban sovány vigasz, hiszen ha ezt a Telekom-részvények tőzsdei bevezetéséig visszamenőleg megtennénk, akkor negatív historikus árakat kapnánk, aminek kevés értelme van, technikai szemmel is..."

:)))

Tehát azt szakértik itt, hogy ha úgy nézzük, akkor tulajdonképpen már negatív előjelű az árfolyam, így elvileg akár a negatív végtelenig is beeshet. :) (van is rá esélye) :)

http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/gyomrost_kapott_a_telekom_ott_is_maradt.566678.html

#667592 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #667529

Majd kapitalizálódunk talán... viszont szépen haladunk a kijelölt úton (ami a telkót illeti) , de engem nem vernek át, átlátok ám a szitán (de azért valaki már igazán megmondhatná, hol lesz ennek az alja? :-)