Ez a papír eshet még 250-ig is, nem jók a kilátások, az egész telekommunikációs szektor stagnál. Mit gondoltok, a MOL vételekkel még érdemes várni, a Richter visszakorrigálhat, az OTP beeshet 4000 alá?
Ez a papír eshet még 250-ig is, nem jók a kilátások, az egész telekommunikációs szektor stagnál. Mit gondoltok, a MOL vételekkel még érdemes várni, a Richter visszakorrigálhat, az OTP beeshet 4000 alá?
nem megérteni, élvezni kell :)
de ha a hívottat annyira idegesítette, hogy ennyit káromkodott, miért nem rakta le 1 perc után?
Eddig minden eladásom után vissza mertem venni 20-30 ft-al lentebb,most valahogy nem merem......ez az egyetlen pozitívum amit látok..:)))
derék papír
Odemegyek Nyíregyházára és szíjjelbaszkodok mindenkit. Mert vagyok olyan csávó, érted? :DDDD
Hát ezen behaltam.
Nyíregyházáróóól??? Mit keresel te Nyíregyházán?? Tudod te mennyi hülye ember van Nyíregyházán? :DD
Imádom, örök
En azt varom, hogy a kovetkezo 3 honap soran lelokik 250-ig (+/- 10 Ft), aztan januartol elindulhat felfele. Az is lehet, hogy utana osztalekvagast kovetoen meg egyszer lesz joval 300 alatt.
Sztem a 200-at azert nem fogja megnezni, ha nem lesz "vilageges".
Lassan kezdem elveszteni a fonalat.... viszont olyan svájci állampolgárság izét intézhetnél nekem! Alkalmanként nem sorsonak ki esetleg néhányat? Vennék is, ha esetleg lenne eladó, feltétlenül szólj! (majd adok érte telkó vételi lehetőséget:-)
http://www.vg.hu/penzugy/tozsde/tortenelmi-melypontra-zuhant-a-magyar-telekom-413518
kicsit gyerekes..mert Júliusban alacsonyabb volt
Nekem is van egy olyan érzésem, hogy idén ez már lefelé megy, kisebb korrekciókkal(persze mikor már mindeki ezt gondolja, akkor persze nem ez történik). Amúgy egyszerű a feladat, csak jól kell időzíteni a puskapor felhasználásának időpontját :-) Na de ki lehet a letuszakolás mögött?
Különben is, ott már nekünk fizetnek, hogy vegyünk, tehát a végtelenségig mehet a higítás, minél lejjebb annál jobb, úgyhogy tényleg nincs gáááááz, sőt holnapra már korrigálják is az árfolyamot 0 alá!
"elvileg akár a negatív végtelenig is beeshet"
Akkor sem lesz gáááááz, mert én addig is eltudok számolni (naponta legalább kétszer).
:)) A stooq így korrigálja a grafikonokat, nem hinném hogy ott 0 alatt járt volna valamikor is egy max időtávon :)
Annyit elárulok, hogy tippem szerint jövőre lesz a mélypont
"...Azt, hogy az árfolyam valóban mindenkori mélyponton van-e, nézőpont kérdése. A technikai elemzés szabályai szerint ugyanis - főleg a nagyobb osztalékhozamú részvények esetében - a grafikont illik korrigálni szelvényvágáskor a kifizetett osztalék nagyságával. Ha ezt megtesszük, akárcsak 2009-ig visszamenőleg, akkor a 2009 márciusában elkért 472 forintos mélypont immár csak 200 forintot jelent, tehát ebben az értelemben volt már ennél alacsonyabban is az ár. Ez azonban sovány vigasz, hiszen ha ezt a Telekom-részvények tőzsdei bevezetéséig visszamenőleg megtennénk, akkor negatív historikus árakat kapnánk, aminek kevés értelme van, technikai szemmel is..."
:)))
Tehát azt szakértik itt, hogy ha úgy nézzük, akkor tulajdonképpen már negatív előjelű az árfolyam, így elvileg akár a negatív végtelenig is beeshet. :) (van is rá esélye) :)
http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/gyomrost_kapott_a_telekom_ott_is_maradt.566678.html
Majd kapitalizálódunk talán... viszont szépen haladunk a kijelölt úton (ami a telkót illeti) , de engem nem vernek át, átlátok ám a szitán (de azért valaki már igazán megmondhatná, hol lesz ennek az alja? :-)