Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#667525 pikke Előzmény: #667521

Nekem pontosan ez tetszik ebben a papírban. Titkon reménykedek egy felvásárlásban. Valahogy nem tudom elhinni, hogy ez nem kamu.

#667511 Euroman Előzmény: #667502

viccnek sem jó....bár 2009 tavaszán az otp vétel sem volt biztos, aztán nagyon bejött, annak aki bátran vette...

#667510 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #667498

Olvastam én is, viszont, hogy a "közműcégek" nem fizethetnek osztalékot, az a Telkó-t nem igazán érinti..... majd ha megveszi az állam (bruhahaha) akkor megszabhatja, hogy fizessen-e osztalékot vagy sem..... bár ahogy a példa mutatja(MOL) akkor valahogy szereti az állam azt a kurv@ osztalékot..... :-)

#667502 Tapasz Előzmény: #667499

Felhívnám a figyelmet a második mondatom elejére. Ha tudnám mi lesz idén. :-)))

És tényleg csak vicc volt

#667501 birkanyiiroo Előzmény: #667493

Ennél a fajtánál csak a fegyelmezett csipegetés segít! ... vagy már az se :) Jó lesz ez! (egyszer talán) )

#667500 Hibaz Előzmény: #667497

Még rosszabbul aludnál,hidd el.....nekem még van államkötvényem,de meg sem fordul a fejembe,hogy eladjam....még nem.....

A TREND MINDIG TOVÁBB TART,MINT A PÉNZED !!!!!!!!!

#667499 Hathor Előzmény: #667497

Ne viccelődjünk.

A házunkat nem toljuk be tőzsdére, pláne nem a szüleinkét!

Alap.

#667498 Hathor Előzmény: #667483

"Penny stock ez már...ahogy mondtad, de nincs gááááz!!"

Osztalékot sem fizethetnek a közműcégek

MTI, Portfolio2013. október 9. 14:01

A kormányszóvivő közlése szerint valóban érkezett levél Brüsszelből, amely érinti a rezsicsökkentést, a magyar kormány azonban kitart a rezsicsökkentés mellett és megvédi azt. Közben Fónagy János a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) parlamenti államtitkára az M1 Ma reggel című műsorában szerdán azt mondta: az energiapiacon alkalmazott rendszerhasználati díjakkal szemben emelt kifogást még augusztusban az Európai Bizottság - mondta. Az államtitkár a közműszolgáltatásról szóló törvényről elmondta, annak célja, hogy a közérdekeket jelentő szolgáltatások állami vagy önkormányzati tulajdonba kerüljenek, és ezen társaságok a nyereségüket hálózatfejlesztésre forgassák vissza, osztalékot pedig nem fizethetnek.

#667497 Tapasz Előzmény: #667495

Hát igen. Ha én is tudnám, akkor most felvennék jelzálogot a házunkra, meg anyámékéra is :-)))