Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: ds

#665700 Ibiza Előzmény: #665687

bassz kitörölte..

ütősnek gondolták az is lett..visszaütős..bajnai nem hüje (dehogynem) pontosabban a tanácsadója..az emberek alantas ösztöneire hajaztak..itt a fórumon is van olyan aki széttépné Orbánt ha tehetné.. Láttam a lapítást erre az eseményre.

usai majmok megveszik esést meg tudják úgy is megszavazzák a hiányt ha nem akkor szép nap lesz holnap.

a 880-as shortom vételét beraktam 550re meg 500alá..gondoltam lemegy addig..lehet le is ment volna de tétel ami több mint 5db az már támasz

#665687 Csilla76 Előzmény: #665685

igen, az nagyon durva. nem gondolkodnak ezek a balosok, hogy saját hazájukat járatják le..azt hiszik külföldön, hogy itt anarchia van. pedig nem.

kt nulla vicctőzsde re…

#665678 macika

kt nulla

vicctőzsde

re újságos is megírta ))))))))))))))))

#665675 Hathor Előzmény: #665674

Így még soha nem pörögtek fel a magyar bankok

2013. szeptember 30. 16:25

Egy átlagos hónap csaknem négyszeresére rúgó, 547 milliárdnyi forinthitelre szerződtek augusztusban a vállalatok, ami abszolút rekordnak számít - derül ki az MNB friss adataiból. A Növekedési Hitelprogram már ekkor megakasztotta a vállalati hitelállomány zsugorodását, ám az első szakaszban rendelkezésre álló források jó részét csak szeptemberben folyósították a bankok, így végső mérleget csak a következő havi statisztikából vonhatunk. Az viszont már most kiderült, hogy augusztusban tovább csökkentek a betéti és hitelkamatok, a kamatcsökkenés kissé már a meglévő lakossági devizahitelekre is "átragadt". A lakossági betétkivonás mértéke eközben csökkent, de a jelenség rendületlenül folytatódik. Egy éven belül lekötött forintbetétre átlagosan már csak 3,26%-os kamatot fizettek a bankok augusztusban, egy évvel ezelőtt még 6,78% volt ugyanez az érték.

#665674 Hathor Előzmény: #665671

Forintunk keménykedik 297en van megint.

Kíváncsi leszek mi lesz egyszer az a momentum, amire elhagyjuk fel 19-20Kt

#665662 Hathor Előzmény: #665659

Jó lenne már, ha elindulna valamerre végre a BÉT.

Ez a Qrva nagy altatás már nagyon uncsi

SP és DAX csinált egy réses esést, most meg húzzák vissza azt is dojira is. Mire jó ez a fejetlenség?

Indítsák meg a piacokat és csókolom.

#665657 Fornit Előzmény: #665652

Azért 15:30 körül nem mertem volna nagyon vásárolgatni pedig már nem is mutatna rosszul. :)

ds

#665647 Waszeitung

Bux hősködése vhogyan nem tiszta...sejti hogy ez a szép nagy piros változni fog?