Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#666364 Sumér harcos Előzmény: #666357

az év auto meglepetése viszont kb 1hónapja ért..

előkerült Békéscsabán a 90-es évek közepi ,régi vti targám...váltó,motor rendben állitólag...

ujrafujva komplett,hofehér matricába tette ezután az autót,gyárilag piros....

felni rusnya volt....800ért hirdette,1hetet volt fent..

10éve ez a kocsi feltéglázva állt egy kertben már kivonva....pest körül...

totálkáros is volt...

2misit tuti költött rá,de lehet keveset mondok...

#666357 KawaBazsy Előzmény: #666352

Sztem annak már csak felfelé fog menni az ára.. Én a Lancia Thema 8.32-vel jártam így. 10-12 éve még voltak eladók értelmes áron, millán belül, ma már ittnon nincs, int meg k. drága.

#666352 Sumér harcos Előzmény: #666239

elkőkerült 690 irányáron a magyar ,szervizkönyv ,gyári, fehér esi targa ismét.....mire hivtam volna,hogy kombira csere,1nap alatt elkelt...1hete történt

vti se a németeknél sem itthon évek óta nincs szép,yo áron,gyári...vagy legalább tökéletesen ujitott...

#666350 Sumér harcos Előzmény: #666239

holnapra kiderül...de csak egy női autot tudok vinni jelenleg,amit nem láttál,

kölcsön nem kérek,azt tudnék vagy 10-et,de az idegen tollakkal ékeskedés kategoria volna:)

hol van az a kecskemét mellé?Gyula???:)))mert a Pestieknek minden minden mellett van vidéken:)

hiába no BP tábláig tudnak gondolkodni:)

#666239 KawaBazsy Előzmény: #666219

Szombaton megyek Kecskemét mellé, de lejjebb nem, akkor futunk össze autómustrára, ha végre te is hozol vmit.. :-)

#665701 KawaBazsy Előzmény: #665638

Hasonló videom van nekem is, de az én instruktorom alig szólt valamit, csak elrötyögött, h h élvezzük, ill. néha mutatta, h nyomjam. :-) Ez nagyon szájbarágós, ezt nem élveztem volna..

#665638 KawaBazsy Előzmény: #665583

Megnéztem őket, de a fedélzeti kamerán látszom, azt nem teszem fel, a sajáttal meg bnő nem csinált olyan jókat.. de sztem nem is érdemes, mert egyszerűen nem jön át videón sem az az állat hang, sem a gyorsulás. Át kell élni. :-)

#665583 Ibiza Előzmény: #665578

köszi..a magyart ismerem..nagy élmény lehetett..gratulálok..szép volt...valamit videót tehetnél fel amennyire publikus.

#665574 Ibiza Előzmény: #665564

pénzes buli? vagy csak bemész és szeretnék kipróbálni egy Ferrárit.

Hány kőrt mentél vagy milyen hosszt?

#665564 KawaBazsy Előzmény: #665553

Itthon is van rá lehetőség, csak kétszer annyiba kerül.. tök jó fejek voltak kint, sokkal lazábbak, mint gondoltam, nagy élmény volt összekötve nyaralással.

#665524 KawaBazsy Előzmény: #665522

Hát túl sokat billentettem a váltófülön.. :-) De aztán az instruktor megmutatta, h nem kel rángatni, csak folyamatosan húzni, s akkor oda teszi, ahol a legnagyobbat gyorsul. Jó fej volt egyébként, csak röhögött végig, amíg mi élveztük. AZ elején meg a betanítás kb annyi volt, h mutatta: "-Gáz, fék, váltó fel, váltás le.. mehetünk!" :-)