Hasonló videom van nekem is, de az én instruktorom alig szólt valamit, csak elrötyögött, h h élvezzük, ill. néha mutatta, h nyomjam. :-) Ez nagyon szájbarágós, ezt nem élveztem volna..
Hasonló videom van nekem is, de az én instruktorom alig szólt valamit, csak elrötyögött, h h élvezzük, ill. néha mutatta, h nyomjam. :-) Ez nagyon szájbarágós, ezt nem élveztem volna..
Megnéztem őket, de a fedélzeti kamerán látszom, azt nem teszem fel, a sajáttal meg bnő nem csinált olyan jókat.. de sztem nem is érdemes, mert egyszerűen nem jön át videón sem az az állat hang, sem a gyorsulás. Át kell élni. :-)
éppen ezt akartam kérdezni,hogy bementél és fizettél,és bárki mehet?
de akkor ahogyan értem,igen.
köszi..a magyart ismerem..nagy élmény lehetett..gratulálok..szép volt...valamit videót tehetnél fel amennyire publikus.
20 percet fizettem, 23-at mentem. Ebbe az időbe minden belefér, sokkal hosszabbnak tűnik az intenzív élmény miatt.. olyan, mint a jet-ski, ha már próbáltad. Pénzes term, itt egy honlap, náluk sok autó van, az embereik ott vannak a Ferrari múzeum előtti parkolóban ügyfelet fogni.
Itthon:
pénzes buli? vagy csak bemész és szeretnék kipróbálni egy Ferrárit.
Hány kőrt mentél vagy milyen hosszt?
Itthon is van rá lehetőség, csak kétszer annyiba kerül.. tök jó fejek voltak kint, sokkal lazábbak, mint gondoltam, nagy élmény volt összekötve nyaralással.
:))
Egyszer én is kipróbálnék egy ilyen kaliberű autót....
Hát túl sokat billentettem a váltófülön.. :-) De aztán az instruktor megmutatta, h nem kel rángatni, csak folyamatosan húzni, s akkor oda teszi, ahol a legnagyobbat gyorsul. Jó fej volt egyébként, csak röhögött végig, amíg mi élveztük. AZ elején meg a betanítás kb annyi volt, h mutatta: "-Gáz, fék, váltó fel, váltás le.. mehetünk!" :-)
anno lada samara-val csináltam meg ezt... 1-2-1 kibírta :))
hööööö, hova raktad vissza?
az csak az izgalomtól lehetett...
Izé.. hát bnő filmezgetett, ill grátisz megkaptam az egész felvételét fedélzeti kamerával, de nem hiszem h feltöltöm az egészet, főleg nem azt, amikor véletlen visszaraktam 1-be, s letilttattam.. :-))
Már tavasszal megbeszéltük bnővel, h Olaszo.-ba megyünk nyaralni. Én már voltam többször, nekem nagy kedvenc, ő még sose.. Nekem a Garda tó s Verona eddig kimaradt, pedig már Szicíliáig voltam sok helyen. S ha már mentünk, akkor útba ejtettük Maranellot is, van Ferrari órám, pólóm, egérpadom, kistököm, csak a kocsit nem vezettem még.. Bnő azt mondta, h nagyon megérte, h ez is programon volt. :-)
de hogyan keveredtél bele ebbe az ügybe???
like:))és irigy...
egyszer csak irtad itt marnelo meg babám füle...
Semmi ilyesmire nem volt szükség, annyira azért nem rúgtam neki. :-) Comfort mód, + bnő a hátsó ülésen szolidabb tempóra sarkalt. Azért az fel van véve, h amikor előre szól, h nyomjam neki, visszadobom kettőbe, lepadlózom, s olyat tol, h csak sikongatott hátul.. :-)
A Caliornia a Ferrari induló modellje, orrmotoros, nem túl lapos, DSG váltós, civilizált. Ezzel mentem, h vihessem a csajom is, pedig volt ott F430 is, majd legközelebb.. A kocsi télleg normálban használható, ha az ember csak közlekedik, meg alapban cabrio, úgyhogy tetszett rendesen. A menetteljesítményt mindenki el tudja képzelni, én a hangján tojtam be. Az ok, h felül üvölt, mint a disznó, de kb bárhol, ahol az ember egy nagyobb gázt nyom. Pl ki kellett fordulnom egy kis utcából balra, sűrű volt a forgalom, s kihasználtam egy kis lukat. Picit nyomtam mélyebbre a gázt, s a gép olyat hörrent, h mindenki oda kapta a fejét. :-) Fel van véve az egész, grátiszban meg kaptuk a videót. Életre szóló élmény egy magamfajta autó****nak. S meg kell mondjam, jó ötlet volt a Toyotával menni, mert abba nem volt szar visszaszállni utána. :-)
Amúgy a saját kocsi is szolgál meglepetéssel. Odafelé nyomtam neki a sztrádán (140-150), s profukálta az eddigi legmagasabb fogyit (7.48l/100). Visszafelé kényelmesen pályáztam (120-130) ekkor 6.88l-t evett. Ott meg általában közúton mentem, némi pályával a fogyi 6.5l lett.. ezt nem hittem volna el egy 0-100-ra egy ilyen sportkupéról.. szeretem. :-)
http://kepfeltoltes.hu/130929/California_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
inkább a tuningnál volt valami bibi...