Regisztráció Elfelejtett jelszó

Spade topic

Re: gold

#6650 Spade Előzmény: #6607

Sztem meg inkább agyat kéne cserélnie heimmel és egész jó lenne....

#6607 Ragyas Előzmény: #6566

Nincs semmi baj Bokrossal csak az örmény stylistját kéne kirúgnia.

#6600 Spade Előzmény: #6566

Buxi azt is hallottam feri addig marad amig az összes szoci top 100-as szereplő be nem csődöl a hitelválságtól, ez a történelmi küldetése h megsemmisitse a szoci pártot :)

#6598 Spade Előzmény: #6566

Buxi dr. Ursinak igaza van...

Amúgy azt hallottam hogy ha a jobbik nyer akkor a rózsdombra hátrányos helyzetű roma családokat telepitenek az ott lakók különösen a megfáradt szocik meg ózdon jó levegőn kapnak csere lakást :)

#6566 Keg Jenő Előzmény: #6536

Hát baba, ahogy igy elnézem a miniszterelnők úr kihívóit 2010-re hosszú évekig marad a jó Ferenc.

Bokros, Kóka, Terry Black meg a törpe...

#6536 Keg Jenő Előzmény: #6529

Természetesen, ha muszáj akkor megnézem a google mappon mi van pesten baba. Vidékre sokat járok. Meggyöződésem, hogy sokkal jobbal élnek itt a népek mint a teljesítményük alapján indokolható lenne számukra.

#6529 Dr. ursi Előzmény: #6501

buxer, te már a bel-budai hegyoldalba születtél vagy mióta odakerültél szédültél így meg ?

ismersz egyáltalán átlagembereket ?

gondolom néha a bömösből látsz párat a pesti utcákon, ha netán egészen véletlenül arra visz az utad, vagy még sose jártál a pesti oldalon ? azt hogy vidéken azt már meg se kérdezem.

neked vagy fogalmad sincs a mai magyar valóságról, vagy van, de szarsz bele.

na pusszancs :o)

#6507 Keg Jenő Előzmény: #6503

Az első lakásnál talán...

Annyi jó módszer van az árfolyam kockázat kezelésére...

#6503 lilia Előzmény: #6499

:D

jeno, en nem neveznem ingatlanspekulacionak a lakashoz valo igenyt...ingatlanspekik, (írek) KPban fizetnek....

(azonban az uj epitesu lakasoknal, a heten hallottam hogy veszni hagyjak a foglalot es vonulnak ki innen -Mo-rol- tomegesen....)

#6501 Keg Jenő Előzmény: #6495

Azon gondolkodom, hogy aki deviza hitelt vett fel ingatlanspekulációjának fedezésére az a nép ellensége vagy nem? Baba?

#6495 lilia Előzmény: #6484

en csak arra figyelek, miota valasg van hogy piacra jarok, nem Coraba...udvarlom most ausztiaba akar kirandulni..nekem megfelel a pilis is (elso konfliktus) :), szoval a penz maradjon bent az orszagban....ennyit tudok en tenni,mint kisember...

#6494 Dr. ursi Előzmény: #6490

hát ezaz ! :o( ezért kerültek be a második 4 évre ...

na hagyjuk.

megyek ebédet főzni, az olaj short meg elvan magának :o)

#6490 lilia Előzmény: #6484

alakits partot....

mert sokan, mint en sem, nem tudjak leadni a voksukat....

#6484 Dr. ursi Előzmény: #6477

természetesen a legmegfelelőbb én lennék :o)

de gyf azok közül senki semmiképp, mert nem értenek egyszerűen ahhoz amit csinálnak, illetve csak asemmittevéshez és a szócsépléshez értenek; még az elszakadt papucsomat se bíznám rájuk, nemhogy egy országot ... ahogy rozi nagyi mondta: rongy alakok, két lépést nem érdemes értük tenni.

gyf egyelőre az elbangladesítésben mutatott be kiemelkedőt !

sajnálom babám, hoigy nem látod át a dolgokat.

#6477 Keg Jenő Előzmény: #6473

Baba, azért nem gondolja komolyan, hogy az vitya lenne a megfelő ember az ország "svájcosításához"?

#6473 Dr. ursi Előzmény: #6468

azt nem tudom kire fog szavazni és nem is érdekel.

én nem pártokra és személyekre szavazok, nem a dumára, hanem a tettekre; és mindegyik félnek volt alkalma bizonyítani.

baba, én sohasem magamra gondolok amikor politikáról "beszélek", hanem az országra.

nem arra gondolok hogyan szerezhetnék bel-budán villát, hanem hogy hogyan emelkedhetne fel az ország és a benne élő becsületes szorgos és dolgozó nem ingyen ebédet leső emberek (ingyen ebédet nagy-nagy lakomákat a 7 év alatt egyedül a szoci-szadesz slep kapott itt !) hogyan élhetnének nyugodt életet, nem azzal forgolódva éjjel vajon hogy fogja kifizetni a részletet (és nem azért vett fel devizahitelt mert ingyen akart volna ebédelni van annak is kamat, hanem mert a forinthitel kétszer annyi és ez is a vezetés "eredményességét" dícséri ) és felkösse-e magát vagy inkább főbe lője, amikor majd elbocsátják, és ha mégsem és leadózta a 60 %-ot meg az adózott jövedelméből is lehúzzák az újabb adókkal, is kifizette a havi hitelt és rezsit és megmaradt a nagy nulla, akkor mit adjon a gyerekeinek enni.

én erről beszélek és erről gondolkodom.

nem a te kategóriád vagyok !

#6468 Keg Jenő Előzmény: #6452

Téved babám, Spade soha sem fog a törpére szavazni illetve az átlag szavazónak egyik csapat sem fog villát vásárolni bel-budán. Azt meg kell szerezni. Kapitalizmusban repül a forgács...