Re: gold
Dr. ursi Előzmény: #6468azt nem tudom kire fog szavazni és nem is érdekel.
én nem pártokra és személyekre szavazok, nem a dumára, hanem a tettekre; és mindegyik félnek volt alkalma bizonyítani.
baba, én sohasem magamra gondolok amikor politikáról "beszélek", hanem az országra.
nem arra gondolok hogyan szerezhetnék bel-budán villát, hanem hogy hogyan emelkedhetne fel az ország és a benne élő becsületes szorgos és dolgozó nem ingyen ebédet leső emberek (ingyen ebédet nagy-nagy lakomákat a 7 év alatt egyedül a szoci-szadesz slep kapott itt !) hogyan élhetnének nyugodt életet, nem azzal forgolódva éjjel vajon hogy fogja kifizetni a részletet (és nem azért vett fel devizahitelt mert ingyen akart volna ebédelni van annak is kamat, hanem mert a forinthitel kétszer annyi és ez is a vezetés "eredményességét" dícséri ) és felkösse-e magát vagy inkább főbe lője, amikor majd elbocsátják, és ha mégsem és leadózta a 60 %-ot meg az adózott jövedelméből is lehúzzák az újabb adókkal, is kifizette a havi hitelt és rezsit és megmaradt a nagy nulla, akkor mit adjon a gyerekeinek enni.
én erről beszélek és erről gondolkodom.
nem a te kategóriád vagyok !