Sztem meg inkább agyat kéne cserélnie heimmel és egész jó lenne....
Sztem meg inkább agyat kéne cserélnie heimmel és egész jó lenne....
Nincs semmi baj Bokrossal csak az örmény stylistját kéne kirúgnia.
Buxi azt is hallottam feri addig marad amig az összes szoci top 100-as szereplő be nem csődöl a hitelválságtól, ez a történelmi küldetése h megsemmisitse a szoci pártot :)
Buxi dr. Ursinak igaza van...
Amúgy azt hallottam hogy ha a jobbik nyer akkor a rózsdombra hátrányos helyzetű roma családokat telepitenek az ott lakók különösen a megfáradt szocik meg ózdon jó levegőn kapnak csere lakást :)
Hát baba, ahogy igy elnézem a miniszterelnők úr kihívóit 2010-re hosszú évekig marad a jó Ferenc.
Bokros, Kóka, Terry Black meg a törpe...
Természetesen, ha muszáj akkor megnézem a google mappon mi van pesten baba. Vidékre sokat járok. Meggyöződésem, hogy sokkal jobbal élnek itt a népek mint a teljesítményük alapján indokolható lenne számukra.
buxer, te már a bel-budai hegyoldalba születtél vagy mióta odakerültél szédültél így meg ?
ismersz egyáltalán átlagembereket ?
gondolom néha a bömösből látsz párat a pesti utcákon, ha netán egészen véletlenül arra visz az utad, vagy még sose jártál a pesti oldalon ? azt hogy vidéken azt már meg se kérdezem.
neked vagy fogalmad sincs a mai magyar valóságról, vagy van, de szarsz bele.
na pusszancs :o)
Az első lakásnál talán...
Annyi jó módszer van az árfolyam kockázat kezelésére...
:D
jeno, en nem neveznem ingatlanspekulacionak a lakashoz valo igenyt...ingatlanspekik, (írek) KPban fizetnek....
(azonban az uj epitesu lakasoknal, a heten hallottam hogy veszni hagyjak a foglalot es vonulnak ki innen -Mo-rol- tomegesen....)
Azon gondolkodom, hogy aki deviza hitelt vett fel ingatlanspekulációjának fedezésére az a nép ellensége vagy nem? Baba?
en csak arra figyelek, miota valasg van hogy piacra jarok, nem Coraba...udvarlom most ausztiaba akar kirandulni..nekem megfelel a pilis is (elso konfliktus) :), szoval a penz maradjon bent az orszagban....ennyit tudok en tenni,mint kisember...
hát ezaz ! :o( ezért kerültek be a második 4 évre ...
na hagyjuk.
megyek ebédet főzni, az olaj short meg elvan magának :o)
alakits partot....
mert sokan, mint en sem, nem tudjak leadni a voksukat....
természetesen a legmegfelelőbb én lennék :o)
de gyf azok közül senki semmiképp, mert nem értenek egyszerűen ahhoz amit csinálnak, illetve csak asemmittevéshez és a szócsépléshez értenek; még az elszakadt papucsomat se bíznám rájuk, nemhogy egy országot ... ahogy rozi nagyi mondta: rongy alakok, két lépést nem érdemes értük tenni.
gyf egyelőre az elbangladesítésben mutatott be kiemelkedőt !
sajnálom babám, hoigy nem látod át a dolgokat.
Baba, azért nem gondolja komolyan, hogy az vitya lenne a megfelő ember az ország "svájcosításához"?
azt nem tudom kire fog szavazni és nem is érdekel.
én nem pártokra és személyekre szavazok, nem a dumára, hanem a tettekre; és mindegyik félnek volt alkalma bizonyítani.
baba, én sohasem magamra gondolok amikor politikáról "beszélek", hanem az országra.
nem arra gondolok hogyan szerezhetnék bel-budán villát, hanem hogy hogyan emelkedhetne fel az ország és a benne élő becsületes szorgos és dolgozó nem ingyen ebédet leső emberek (ingyen ebédet nagy-nagy lakomákat a 7 év alatt egyedül a szoci-szadesz slep kapott itt !) hogyan élhetnének nyugodt életet, nem azzal forgolódva éjjel vajon hogy fogja kifizetni a részletet (és nem azért vett fel devizahitelt mert ingyen akart volna ebédelni van annak is kamat, hanem mert a forinthitel kétszer annyi és ez is a vezetés "eredményességét" dícséri ) és felkösse-e magát vagy inkább főbe lője, amikor majd elbocsátják, és ha mégsem és leadózta a 60 %-ot meg az adózott jövedelméből is lehúzzák az újabb adókkal, is kifizette a havi hitelt és rezsit és megmaradt a nagy nulla, akkor mit adjon a gyerekeinek enni.
én erről beszélek és erről gondolkodom.
nem a te kategóriád vagyok !