Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Re: nincs cím

#656243 Hathor Előzmény: #656150

Kifulladt az arany tegnapi ralija

2013. szeptember 4. 10:22

John Boehner keddi szavait követően az arany és a nyersolaj is igen jól teljesített, azonban a mai kereskedésben a befektetők profitot realizálnak, így az arany illetve a Brent és a WTI típusú nyersolajak is gyengén muzsikálnak.

#656231 TrendMan Előzmény: #656131

Én a józan paraszti ész megközelitését ajánlom:

Ha a mélypontról már több, mint 10 %-ot elrugaszkodott - ráadásul azt egyszer visszatesztelve - akkor ez már egy számomra megerősitett irány.

(Ez egyben a bika piac alapmeghatározása is, ha nem tévedek.)

1360 épp ennek a 10 %-os elrugaszkodásnak a visszatesztje lenne.

Én innen minimum 1560-ra várom majd.

egyébként lát bárki bárm…

#656133 ikszf

egyébként lát bárki bármit 1180-nál, amiről elpattant?

semmilyen időtávon nem látok ott mozgóátlagot (fibo-t se nagyon)

#656131 ikszf Előzmény: #656114

akárhogy nézegetem, csak egy statikus pivot szintet látok 1175-nél, ami nyáron megfogta az esést...

oda vissza kéne mennünk alá, innen felfelé meg egy halom ellenállás (mozgóátlag, fibo)

Szerintem még hiányzik e…

#656114 TrendMan

Szerintem még hiányzik egy visszateszt 1360-on, én onnan longolnék.

#656041 ikszf Előzmény: #656013

volatilis kis jószág ez, rengeteg alá, fölészúrással... miért ilyen szűk stopokkal dolgozol?

én inkább kisebb pozit szoktam nyitni aranyban, tágabb stop-okkal

a te brókerednél nincs a spread-en felül fix fee arany kötésnél? (mondjuk meta brókereknél nem szokott lenni, nekem van whs-nél)

US 10 éves hozamok és az arany teljesen szétváltak ma is.... előbb utóbb győznie kell valamelyiknek

Úgy látom ez a félév a n…

#655949 TrendMan

Úgy látom ez a félév a nyersanyagokról fog szolni ill. szól, aztán majd valamikor el lehe tkezdeni olajat meg ezüstöt shortolni.