Regisztráció Elfelejtett jelszó

topicban elkezdett tradek

Re: lezartak

#647663 rbbj11 Előzmény: #647302

szeretek feleségem laikus véleményére is hallgatni, ő is azt mondta, bbry-t nem venne, másikat igen, úgyhogy megkockáztattam a várakozást, és talán ma veszek aeo-t. Legkésőbb holnap.

Kösz a véleményed.

#647302 Janicroft Előzmény: #647294

BBRY-t nem vennék, bár tudom hogy itt nem évekre veszed a papírokat de a BBRY egy halott cég.

#647294 rbbj11 Előzmény: #646866

várjak aeo-ra vagy vegyek ma bbry-t? ez a nagy kérdés! Elmegyek zuhanyozni, de már csak 40 percem van

#646865 rbbj11 Előzmény: #646652

igen, épp afterben lettem rá figyelmes.

Dell 13.7-ért eladva. Gyors és biztos pénz volt, jobb lenne ilyen gyakrabban. Talán szept. elején visszatérek még rá.

#646863 rbbj11 Előzmény: #646651

ez továbbra is száz éves dizájn :S

Én csak a szabadalmai értéke alapján nyúlnék hozzá, és talán épp azért, mert hír nélkül tört ki forgalommal, tehát egyszerűen elfogytak az eladók.

#646771 Janicroft Előzmény: #646668

Mondjuk ekkora zakónál sok esély van egy jó visszapattanásra, az esés okait itt taglalják, megértem valamennyire miért adták be:

SAN FRANCISCO (MarketWatch) -- American Eagle Outfitters AEO -0.40% shares tumbled 16% in after-hours trading Monday after the teen apparel retailer said it was cutting its outlook for the second quarter to 10 cents a share from prior guidance of 19-21 cents a share. Analysts polled by FactSet expected 21 cents a share. The company blamed weaker-than-expected sales and margins. Total net revenue fell 2% in the second quarter, while same-store sales, including AEO direct, fell 7% vs. an 8% increase last year, the company said. "Results were exacerbated by a highly promotional retail environment, which intensified over the course of July," said CEO Robert Hanson in a statement.

#646668 Fornit Előzmény: #646652

Ez komoly 19,97-ről?

Akkor lehet nézem délután. Hátha úgy visszábbjön utána mint a crox. Abba nem mertem belevenni 13,3-nál :) Azért előtte elolvasgatom majd ma a cikkeket is .

#646651 Janicroft Előzmény: #646635

Találtam egy cikket amiben be van linkelve nehány kiszivárogtatott kép két új BBRY telefonról, elképzelhetőnek tartom hogy erre indult meg tegnap: http://wallstcheatsheet.com/stocks/3-tech-titans-making-noise-apples-ebook-situation-thickens-blackberrys-new-devices-and-microsoft-cuts-surface-prices.html/2/

Majd ma ráébrednek hogy ez sem menti meg a céget, vagy tovább fogjak húzni az árfolyamot, nehéz megmondani.

#646635 rbbj11 Előzmény: #646627

kösz a véleményt!

Én BBRY-t csak azért figyelem, mert 10 usd alatt sztem megérheti bárkinek felvásárolni.

#646627 Janicroft Előzmény: #646622

BBRY nálam junk kategória, egyébként érthetetlen a kitörés, semmi hír nincs, én a DELL-ből már kiszállnék, de a Blackberrybe nem tenném bele.

#646607 rbbj11 Előzmény: #646467

most, hogy hónapok után kitört BBRY, erösen gondolkozom, hogy dell-t lecserélném rá, ha már ilyen gyorsan összejött a minimálcél dell-ben