Carlos Slim 2,4 EUR ajánlatot tesz az összes KPN részvényre, ami jelenleg 2 EUR-n áll, szerintem ez most ég nagyon jo beszálló:
Carlos Slim 2,4 EUR ajánlatot tesz az összes KPN részvényre, ami jelenleg 2 EUR-n áll, szerintem ez most ég nagyon jo beszálló:
ha elhiszem, hogy usa ingatlanpiacon megvolt a mélypont, akkor jelenleg ez is jó beszállót kínál: http://www.marketwatch.com/investing/Stock/DHI
Talán jobbat is, mint AEO. Vmelyiket meg kéne venni ma...vkinek véleménye?
hogy állsz összességében idénre?
szeretek feleségem laikus véleményére is hallgatni, ő is azt mondta, bbry-t nem venne, másikat igen, úgyhogy megkockáztattam a várakozást, és talán ma veszek aeo-t. Legkésőbb holnap.
Kösz a véleményed.
BBRY-t nem vennék, bár tudom hogy itt nem évekre veszed a papírokat de a BBRY egy halott cég.
várjak aeo-ra vagy vegyek ma bbry-t? ez a nagy kérdés! Elmegyek zuhanyozni, de már csak 40 percem van
most jó áron van, de én olcsón szeretek venni, az pedig inkább 16 alatt.
igen, épp afterben lettem rá figyelmes.
Dell 13.7-ért eladva. Gyors és biztos pénz volt, jobb lenne ilyen gyakrabban. Talán szept. elején visszatérek még rá.
ez továbbra is száz éves dizájn :S
Én csak a szabadalmai értéke alapján nyúlnék hozzá, és talán épp azért, mert hír nélkül tört ki forgalommal, tehát egyszerűen elfogytak az eladók.
Mondjuk ekkora zakónál sok esély van egy jó visszapattanásra, az esés okait itt taglalják, megértem valamennyire miért adták be:
SAN FRANCISCO (MarketWatch) -- American Eagle Outfitters AEO -0.40% shares tumbled 16% in after-hours trading Monday after the teen apparel retailer said it was cutting its outlook for the second quarter to 10 cents a share from prior guidance of 19-21 cents a share. Analysts polled by FactSet expected 21 cents a share. The company blamed weaker-than-expected sales and margins. Total net revenue fell 2% in the second quarter, while same-store sales, including AEO direct, fell 7% vs. an 8% increase last year, the company said. "Results were exacerbated by a highly promotional retail environment, which intensified over the course of July," said CEO Robert Hanson in a statement.
Ez komoly 19,97-ről?
Akkor lehet nézem délután. Hátha úgy visszábbjön utána mint a crox. Abba nem mertem belevenni 13,3-nál :) Azért előtte elolvasgatom majd ma a cikkeket is .
Aftermarketban nagyjából el is éri a celaradat, figyeled? ;)
Találtam egy cikket amiben be van linkelve nehány kiszivárogtatott kép két új BBRY telefonról, elképzelhetőnek tartom hogy erre indult meg tegnap: http://wallstcheatsheet.com/stocks/3-tech-titans-making-noise-apples-ebook-situation-thickens-blackberrys-new-devices-and-microsoft-cuts-surface-prices.html/2/
Majd ma ráébrednek hogy ez sem menti meg a céget, vagy tovább fogjak húzni az árfolyamot, nehéz megmondani.
15-16 usd-ért ez is nagyon jó lenne, és val.szeg sokkal kevésbé kockázatos, mint bbry: http://www.marketwatch.com/investing/stock/AEO
kösz a véleményt!
Én BBRY-t csak azért figyelem, mert 10 usd alatt sztem megérheti bárkinek felvásárolni.
BBRY nálam junk kategória, egyébként érthetetlen a kitörés, semmi hír nincs, én a DELL-ből már kiszállnék, de a Blackberrybe nem tenném bele.