Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#647666 cédrus Előzmény: #647591

Mi ez a támasztás, és hol az ítélet? Kicsit gyanús, és a kötvényesek miatt jó is lenne, csak hathort ne kelljen hallgatni. (Nem mintha a sima nyomtatással érne ennyit, de azért tuti lenne rá húzogatás, szokás szerint, ha nincs felszámolás.)

#647591 Grizzly Géza Előzmény: #647557

Így utólag,egyszerű,mint egy pofon ;)

Az,hogy egyszerű büfiket megvezettek,az oké,de alapkezelőket ilyen "ügyesen" átverni...

Mondjuk (hiteles) számokat nem nagyon láttunk ezután az "akvizíció" után :)

#647557 birkanyiiroo Előzmény: #647460

Hát ja, ezeket a hamis gyémántokat én mentettem el, a valódi gyémántokat (EETEK) meg valaki más. :)))))))

"...Az E-Star egyébként 21 millió euróért vette meg a lengyel cégcsoportot, a második negyedéves számokban szereplő 44,7 millió eurós rövid lejáratú kötelezettségek tartalmazzák a vételár második részletét, amit júliusban kellett kifizetni. Ez 17,9 millió eurót tett ki. "Az akvizíció finanszírozását a sikeres 9,2 millió euró összegű másodlagos részvénykibocsátás, a társaság működése által felhalmozott eredmény és a kötvénykibocsátásból származó források időleges átcsoportosítása biztosította" - áll a cég közleményében." :)) (2011. szept. 1-i hír)

#647088 birkanyiiroo Előzmény: #647067

ATL = 86 Ft. Nincs gáááz!

"Aki ma a lövészárokban hátat fordítva menekült,az nem fegyvertárs..Szerintem elhullott...lehet ezért veszett el ERDÉLY?" :)))))))

#647073 exmnbs1 Előzmény: #647070

"11./ Napirendi pont:

Döntés a Társaság könyvvizsgálójáról

Nem született határozat"

Re: Kifosztja-e az E-Star kötvényeseket a magyar bíróság?

#646872 Princ Előzmény: #646814

a vagyonfelügyelő dolga lenne megakadályozni a cég maradékának eltüntetését a csődeljárás alatt...

miért nem törődik senki semmivel?

Re: Kifosztja-e az E-Star kötvényeseket a magyar bíróság?

#646855 Zotya32 Előzmény: #646792

Okos vagy nem okos, szerinted azért tüntettek el milliárdokat, hogy majd tizenévekig fizetgessék vissza?