mindenesetre elég feketeöves most a pálya.
Mennyivel egyszerűbben kershettem volna az S&P-vel. Ha azt longolom:(
Sajnos teljesen leváltunk a nemzetközi porondról.
mindenesetre elég feketeöves most a pálya.
Mennyivel egyszerűbben kershettem volna az S&P-vel. Ha azt longolom:(
Sajnos teljesen leváltunk a nemzetközi porondról.
Ez az RG feltámadás nem volt gyenge. Sokan azt várják, h a nagy eladó adta el a nagy átkötéssel amit ki akart szórni, talán azért vehetik.
jahh :) mi is észrevettük ,én nem tudom ki és főként miért szórakozik, lehet most szembesülünk a legujabb tréder stratégiával, van hogy fentről lefelé van hogy épp ellenkezőleg kíséri a folyamatokat
Nagyon érdekes volt nézni a könyvet 400 környékén.
Valaki elkezdte 10-esével szedegetni.
Nem is értettem mi van.
Aztán rá pár percre, mit látok?- Ricsi hamvaiból feltámad és kilő mint állat...
Most akkor mi van?
mellesleg szoktam állandóan látni a könyv vételi oldalán egy 25 kontis ajánlatot állandóan ki -be ugrálni. Az meg árjegyző vagy mi a fene?
érdekes dolgok ezek az adatok, mert ezek csupán a lélekteni hadviselés eszközei, próbára teszik a pszcihét rendesen, adni kell fél- egy órát hogy lecsengjen a para vétel-eladás, majd az adatra trédelők is kiszáljanak a spekulatív általában rendesen túlméretes pozikból, és utánna megnézni a piacokat, az esetek többségében szépen visszarendeződnek a dolgok, kisebb nagyobb diferenciákkal
a mostani adat (már ha nem manipulált) elég kettős a munkanélküliségi ráta javul, egyenletesen számolhatóan, a munkahelyteremtés lett rossz amit majd szezonális tényezőkkel magyaráznak
kiváncsi leszek mi hol lesz usa nyitás után
kiderül
3 piros adat, 2 zöld, a munkaerőpiaci adat nagyon rossz lett...
SP láttátok mit ugrott hirtelen, le -és föl, majd megint le ?
nem normális mozgások vannak itt kéremszépen...
majd ezt is ki fogja biztos valaki elemezni később...hogy a mindenkori csúcsokon miért voltak ezek a mozgások.
nagy a pörgés :-))) régen 160 kontival is csak úgy ripsz ropsz elment , meg se láttuk...
bux 18300alatt, nálam napos indik visszaadták a shortot, egyedi rv-k 4-ből 3 short, így ismét a letörés elmélet lépett életbe, shortokat indítottam
kiváncsi vagyok usa munkaügyi adatokra, mert csúnyán átmozgathatják a piacokat......
no, amit tegnap zártam az az egykét darabot már vissza is nyitottam shortra úgynézem....a Stop visszanyitotta....
most tudott volna menni felfelé, ha akarta volna, de láthatóan nem akar...
erő nincs benne.
mondjuk lehet hogy egy váratlan pillanatban meg elkezdik venni és 380 pontot megy felfelé..amikor semmi sem indokolja..a szemét bux manapság igy szokott viselkedni.
azthiszem elkezdtem lezárni a shortokat...ez most egyelőre menni akar ? fölfele ?
majd meglátjuk...még majd zárogatok.
Akkor ott van még a Hernádi féle kenőpénzes sztori....olyan ez a bét mint vityáék,vannak,de minek?
Ez bosszant engem is.
Feltankolva BUX longokkal a tarisznyámban.
Azért a hati szerintem is inkább felfelében hisz, mert a KT azért nem akar nagyon zsugorodni.
No majd meglátjuk.
Szünne már meg ez a bizonytalanság az OTP körül, mert ezt tartja vissza csak az emelkedést.:(
Kinn elszállás,nálunk totál érdektelenség...
áh, kizárt, hogy bármi is kiszivárgott:-)
ez csak úgy csorog....
Értem..és tegnap senki nem tudta bennfentesként? :D
Reggel óta mindenben lefelé csorgás van...
Tegnap záróban Rg lekötve most felröppentve,Oti fordítva...ennek vajh mi értölme?