Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

mindenesetre elég fekete…

#646196 Aptiti

mindenesetre elég feketeöves most a pálya.

Mennyivel egyszerűbben kershettem volna az S&P-vel. Ha azt longolom:(

Sajnos teljesen leváltunk a nemzetközi porondról.

Re: nincs cím

#646195 Fornit Előzmény: #646189

Ez az RG feltámadás nem volt gyenge. Sokan azt várják, h a nagy eladó adta el a nagy átkötéssel amit ki akart szórni, talán azért vehetik.

#646192 Borska Előzmény: #646189

jahh :) mi is észrevettük ,én nem tudom ki és főként miért szórakozik, lehet most szembesülünk a legujabb tréder stratégiával, van hogy fentről lefelé van hogy épp ellenkezőleg kíséri a folyamatokat

Nagyon érdekes volt nézn…

#646189 Aptiti

Nagyon érdekes volt nézni a könyvet 400 környékén.

Valaki elkezdte 10-esével szedegetni.

Nem is értettem mi van.

Aztán rá pár percre, mit látok?- Ricsi hamvaiból feltámad és kilő mint állat...

Most akkor mi van?

mellesleg szoktam állandóan látni a könyv vételi oldalán egy 25 kontis ajánlatot állandóan ki -be ugrálni. Az meg árjegyző vagy mi a fene?

#646182 Borska Előzmény: #646177

érdekes dolgok ezek az adatok, mert ezek csupán a lélekteni hadviselés eszközei, próbára teszik a pszcihét rendesen, adni kell fél- egy órát hogy lecsengjen a para vétel-eladás, majd az adatra trédelők is kiszáljanak a spekulatív általában rendesen túlméretes pozikból, és utánna megnézni a piacokat, az esetek többségében szépen visszarendeződnek a dolgok, kisebb nagyobb diferenciákkal

a mostani adat (már ha nem manipulált) elég kettős a munkanélküliségi ráta javul, egyenletesen számolhatóan, a munkahelyteremtés lett rossz amit majd szezonális tényezőkkel magyaráznak

kiváncsi leszek mi hol lesz usa nyitás után

kiderül

#646177 BudFox Előzmény: #646170

3 piros adat, 2 zöld, a munkaerőpiaci adat nagyon rossz lett...

SP láttátok mit ugrott hirtelen, le -és föl, majd megint le ?

nem normális mozgások vannak itt kéremszépen...

majd ezt is ki fogja biztos valaki elemezni később...hogy a mindenkori csúcsokon miért voltak ezek a mozgások.

#646170 BudFox Előzmény: #646153

nagy a pörgés :-))) régen 160 kontival is csak úgy ripsz ropsz elment , meg se láttuk...

bux 18300alatt, nálam na…

#646169 Borska

bux 18300alatt, nálam napos indik visszaadták a shortot, egyedi rv-k 4-ből 3 short, így ismét a letörés elmélet lépett életbe, shortokat indítottam

kiváncsi vagyok usa munkaügyi adatokra, mert csúnyán átmozgathatják a piacokat......

Szép, látom volt olyan 6…

#646153 Fornit

Szép, látom volt olyan 60 perc, hogy 1 konti kötött.

#646081 BudFox Előzmény: #645917

no, amit tegnap zártam az az egykét darabot már vissza is nyitottam shortra úgynézem....a Stop visszanyitotta....

most tudott volna menni felfelé, ha akarta volna, de láthatóan nem akar...

erő nincs benne.

mondjuk lehet hogy egy váratlan pillanatban meg elkezdik venni és 380 pontot megy felfelé..amikor semmi sem indokolja..a szemét bux manapság igy szokott viselkedni.

#645917 BudFox Előzmény: #645826

azthiszem elkezdtem lezárni a shortokat...ez most egyelőre menni akar ? fölfele ?

majd meglátjuk...még majd zárogatok.

Re: ds

#645830 Waszeitung Előzmény: #645825

Akkor ott van még a Hernádi féle kenőpénzes sztori....olyan ez a bét mint vityáék,vannak,de minek?

Re: ds

#645825 Aptiti Előzmény: #645813

Ez bosszant engem is.

Feltankolva BUX longokkal a tarisznyámban.

Azért a hati szerintem is inkább felfelében hisz, mert a KT azért nem akar nagyon zsugorodni.

No majd meglátjuk.

Szünne már meg ez a bizonytalanság az OTP körül, mert ezt tartja vissza csak az emelkedést.:(

ds

#645749 Waszeitung

Tegnap záróban Rg lekötve most felröppentve,Oti fordítva...ennek vajh mi értölme?