4400-4500 közé
Azért nagy máker ilyenkor, hogy visszapattan, mert ha letapad pánikban 4000re, akkor van szívás, és ha megy le tovább.
Ellenben ha fanatikus az ember és kell neki a papír minden áron, akkor érdemes így veszegetni.
Kikisérletezted, bejött. Gratulálok hozzá!
4588 as a legalsó, ami megvan. Hamegyünk felfelé még, akkor ezeket adom el, ha lefelé, akkor az eddig eladottakat veszem vissza. Nem kell hozzá sok ész, csak be kell tartani a stratit.
akkor van 4988, 4908, 4888. 4808 stb is lefele gondolom.
Hathot. Írtam, hogy külföldön is nyomtam.Végig vettem lefelé 08 és 88 oknál, 4400 alatt dupla pakkokkal. Most ezeket adom el.
Nagyon jól nyomod! Gratula! Én nagy butaságot csináltam, 5000-es bekerárral, stop nélkül elmentem nyaralni, útközben ért a hidegzuhany :(
Gratulálok.
Csak ezzel a papírral kell foglalkoznod..
Ellenben számomra nem volt most indokolt az emelkedés.
Most sem értem az okát ezeknek a napi 2%oknak tegnap és ma..
na de mindegy..
nem kell mindent érteni ,-)
Richter viszont beesett a chartom szerint.
Azt nem mondtad, hogy 5000körül mentél nyaralni és hogy hogy csak 4030körül vettél nyaralás alatt, amikor fentről szoktál beállni sorba le? 5000-4500között semmit nem vettél nyaralás alatt?
zárások 4488-4608 és 4508-4628
Idei évben ez a második legjobb hónapom :-)
Te Ricsi én annyira sajnálom az osztrák bankokat...komolyan mondom, agyon vannak adóztatva szegények itt Magyarországon....
http://www.vg.hu/penzugy/kozel-haromszorosara-nott-az-osztrak-bankok-nyeresege-406727
"Az osztrák bankok nyeresége 2012-ben 1,19 milliárd euróról 3,21 milliárd euróra növekedett - közölte az osztrák bankszövetség. Willibald Cernko, a Bank Austria főnöke, egyszersmind az osztrák bankszövetség elnöke szerint a múlt év kivételesen jó év volt. Ugyanis az elmúlt kilenc évben az osztrák bankok átlagos éves nyeresége 1,2 milliárd euró volt."
Én nagyon nem értek valamit...adóztatják ezeket a szegényeket, nemcsak Ausztriában, Magyarországon, hanem Szlovákiában is...alig tudnak működni... a nyereségük, meg háromszorozódik anyaszinten...és hát tudjuk azt is, hogy a legtöbb devizahitelt Magyarországra sikerült kinyomniuk, meg azt is hogy Magyarországról 3000 milliárd forintnyi banki tőke ment ki 2013-ban, aminek egy része tőkevisszafizetés, másik része kamat .... a világ legnagyobb bankadója és banki veszteségek mellett...???
Emlékeim szerint egyébként nem csak a veszteséget vonhatják le a bankadóból, hanem az új hitelkihelyezés után is van lehetőségük a bankadó csökkentésére...nyilván nagyságrendileg a veszteség leírás lehetett a nagyobb tétel...
Én az osztrákra reagáltam, de itt is van egy érdekes mondat azért:
Az elemzők megjegyzik, hogy bár Magyarország esetében a bankok által fizetett járulék mértéke magasabb volt, mint Szlovákiában, az összesített adóterhek alacsonyabb mértékűek voltak, mivel Magyarországon a lakáshitelekből adódó veszteségeik miatt a bankok azok összegének 30 százalékát levonhatták az adó összegéből.
Add össze a bankadót, és a veszteséget a hitelekre, máris rájössz, nálunk a legszarabb, szokás szerint.
A szlovák bankok is panaszkodnak a magas bankadó miatt. A pénzintézeteket adóztató 15 EU-tagállam közül északi szomszédunknál a legmagasabbak a bankok terhei, de mi sem maradunk le sokkal.
Szlovákiában egy év leforgása alatt csaknem megduplázódtak a bankszektort sújtó adóterhek, így már a legmagasabbak az Európai Unión (EU) belül, és ha jelenlegi szintjükön maradnak, veszélyt jelenthetnek a vállalatok hitelezésére is - közölte a Szlovák Bankszövetség (SBA) abban a jelentésben, amelyet csütörtökön tettek közzé a szervezet honlapján.
http://www.origo.hu/gazdasag/20130725-a-szlovak-bankok-is-panaszkodnak-a-bankado-miatt.html
Cousin:)
Annyira nincs! :)
Messziről l figyelem mi zajlik..nem jo a ritmuserzekem. 4870-nel vartam a nyugtatast a kormány részéről..később jött..egyenlőre kivaras van :) l
Messziről l figyelem mi zajlik..nem jo a ritmuserzekem. 4870-nel vartam a nyugtatast a kormány részéről..később jött..egyenlőre kivaras van :) l