Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#643733 Fornit Előzmény: #643730

Valószínűleg jobb dolga akadt:)

Ha az aljánál nem volt gondja, most sincs +500 pont után. :)

jó vétel volt a 4200körü…

#643727 Ibiza

jó vétel volt a 4200körüli csippentés..még 3 szinten volt lefele vételem ..reméltem még lesz egy kőr lefelé..így sem rossz de negyed pakk..

inkább áztatom a briketjeim.. nem nagyon akarok ilyenekkel foglalkozni..

#643724 banyaiz Előzmény: #643719

Szerintem kb 5 éve olyan bizonytalanság van ami nem jó neki mióta kitört ez a hitelbalhé amcsiknál. Azóta takarékon van, túlélő üzemmód.

Forradalmi események még egy új színt hoztak dologba hazai szinten, nem volt elég bizonytalanság enélkül is.

Ezért kínlódunk itt a posványban. 3-4-5 k-k stb. Mostanra már jól mennek a dolgok egy 10-est eléírhatnál.

Csak hát volt egy ilyen kis apró kisiklás, hogy usa hitelválság, vg-i válság stb. :)

Nem lesz egyszerű arra pályára visszaállni.

#643720 Hathor Előzmény: #643718

Ez itt fog ma kipurcanni 4500nál.

Lehet menni medencézni holnapig! ,-)

én megyek is!

Szép napot Nektek!

#643719 Hathor Előzmény: #643716

A jelenlegi bizonytalanság nem jó a papírnak szerintem.

Nem is értem ma minek altatnak..

#643717 Hathor Előzmény: #643714

Nem is várjuk, hogy visszatölti ma.

Kíváncsi leszek technikai szemmel meglesz-e holnap az átugrás..

Na de milyen hírre?

#643716 banyaiz Előzmény: #643699

Otinál szerintem a szokásos kérdések.

1. külföldi hangulat

2. forradalom

Mind a kettő elég érdekes. :) Usa csúcsok csúcsára megy , dax már gyengébb van egy csomó index ami totál megzuhanva pl mi a régiónk is, ruszkik stb.

Jön e komoly para hullám usában? Engem meglepne ha idén egyszer a 200 naposát snp nem nézegetné meg qe3 ügyek miatt.

Forradalomról pedig mi újat tudnék mondani, látja mindenki . Utolsó utáni utáni utáni utáni ....... a köbön megmentés stb. Kiszámíthatóan kiszámíthatatlan. :)

#643714 Dr. ursi Előzmény: #643710

tegnapi max 4455

mai rés nem lesz betöltve ezekszerint4445-4462 eddig maradt szűken értelmezve 4455-ig kéne mennie h záruljon vagyis a tegnapi maxig.

#643712 Hathor Előzmény: #643710

Mindegy.. rés akkor is nyitva a mai doji alatt..

és nagyon úgy alakul, hogy dojit rajzolunk.

Holnap okosabbak leszünk, pláne ha lefele réssel nyit.

Mondjuk ahhoz jönni kell zárás után valami negatív hírnek.

Ettől szép ez a szakma.. ,-)

Remélem abban egyet értünk, hogy egy szép altatás folyik ma a papírban..

#643703 banyaiz Előzmény: #643688

Msci-nél vsz annyi lehet, hogy Ricsi vissza, Telekom ki. Vagy csak Richter vissza.

Minden kikerüljön belőle hát szomorú lenne.

Bóvliból is kellene másznunk, csak ahhoz is a növekedésnek kellene beindulnia.

#643699 Hathor Előzmény: #643696

Ricster érdekes kérdés..

Nekem nem tetszik

Volt egy fordított fej-válla, abból elindult fel, elsődleges, másodlagos célár meglett, a fibo 161.8, majd 261.8. Most mintha kettős csúcsba trolkolódna.

Két piros napos erős gyertyánk jelent meg rajta.. dupla csúcs nyakvonala alatt annak célárával lehet számolni le.

Aztán borulhat a bili, mert Mtelcsi sem acélos, MOL sem.

OTP meg holnap kiderül leesik-e réssel?

#643698 banyaiz Előzmény: #643688

Telekom , oti ezek ilyen forradalmi katasztrófa sújtott területek az utóbbi időkben. Csak nem akar ennek vége lenni. Úgy kellene a gazd növekedés ,akkor enyhülne ez a nyomás, hogy különadó különadójának a különadója.

Matávon gondolkodtam ilyen 320 körül még mikor eladtam, hogy ott visszavenném , de nem mertem egyelőre. Vhogy inkább Richter felé hajlok most mint Matáv, ha kettő közül kell választani. Ezzel a tizedeléssel megtetszett nekem az a papír.

Otp kapcsán forradalom az kulcskérdés, ha már azon kell aggódni , hogy egy otp fundamentumait komolyan veszélyek érik az a világvége. :) Azért itt az utóbbi időkben kísértenek ilyen szituk. :) Csányi elad ez sem tölt el örömmel. Mondjuk lehet abban vmi , hogy nagyon komoly pénzeket akar nyomni a mezőgazdaságba még , új földtörvény amit elfogadtak az is egy érdekes dolog. Ki tudja mire készül ott még a vágóhíd bizniszen kívül. De nem egy jó üzenet eladása.

#643696 banyaiz Előzmény: #643688

Semmi sem lehetetlen, de én szeretnék Richter részvényes lenni. Jó beszállóra várok ott, egy para hullámra, ősszel vmikor. Csak nehogy elszálljon előtte aztán a parába esik ide vissza ahol most van.

Szerintem inkább feljebb lesz következő években ezeknél a 3k-s szinteknél mint lejjebb.

#643688 Hathor Előzmény: #643683

Holnap nehogy legyen egy árva gyermekünk ,-)

Ricster agyon lett szopnzorálva minden szép és jó dumával, vágással így sem emelkedik, pedig forint is gyengül..

érdekes lesz ez..

Király lenne ha minden kikerülne az MSCI-ből..

itt ma már semmi sem lehetetlen.

Csányi papi is gyorsan kimenekült.

Mtelekom nagyon betyár... 1500as árfolyam óta esik.

Mondjuk ha azt nézzük OTP is 10K óta esik :D

#643683 banyaiz Előzmény: #643680

4455 azt hiszem de nem esküszöm meg rá.

Leestünk bő egy hét alatt 5 k fölöttről 4 k alá most a 200 napos körül mászunk ahogy nézem.

Jó lenne visszakeverdni a 200 napos és 50 napos közé. 50 napos az még 4800 felett van.