Stopp zárta a shortot.
Valószínűleg jobb dolga akadt:)
Ha az aljánál nem volt gondja, most sincs +500 pont után. :)
jó vétel volt a 4200körüli csippentés..még 3 szinten volt lefele vételem ..reméltem még lesz egy kőr lefelé..így sem rossz de negyed pakk..
inkább áztatom a briketjeim.. nem nagyon akarok ilyenekkel foglalkozni..
Szerintem kb 5 éve olyan bizonytalanság van ami nem jó neki mióta kitört ez a hitelbalhé amcsiknál. Azóta takarékon van, túlélő üzemmód.
Forradalmi események még egy új színt hoztak dologba hazai szinten, nem volt elég bizonytalanság enélkül is.
Ezért kínlódunk itt a posványban. 3-4-5 k-k stb. Mostanra már jól mennek a dolgok egy 10-est eléírhatnál.
Csak hát volt egy ilyen kis apró kisiklás, hogy usa hitelválság, vg-i válság stb. :)
Nem lesz egyszerű arra pályára visszaállni.
Ez itt fog ma kipurcanni 4500nál.
Lehet menni medencézni holnapig! ,-)
én megyek is!
Szép napot Nektek!
A jelenlegi bizonytalanság nem jó a papírnak szerintem.
Nem is értem ma minek altatnak..
Nem is várjuk, hogy visszatölti ma.
Kíváncsi leszek technikai szemmel meglesz-e holnap az átugrás..
Na de milyen hírre?
Otinál szerintem a szokásos kérdések.
1. külföldi hangulat
2. forradalom
Mind a kettő elég érdekes. :) Usa csúcsok csúcsára megy , dax már gyengébb van egy csomó index ami totál megzuhanva pl mi a régiónk is, ruszkik stb.
Jön e komoly para hullám usában? Engem meglepne ha idén egyszer a 200 naposát snp nem nézegetné meg qe3 ügyek miatt.
Forradalomról pedig mi újat tudnék mondani, látja mindenki . Utolsó utáni utáni utáni utáni ....... a köbön megmentés stb. Kiszámíthatóan kiszámíthatatlan. :)
tegnapi max 4455
mai rés nem lesz betöltve ezekszerint4445-4462 eddig maradt szűken értelmezve 4455-ig kéne mennie h záruljon vagyis a tegnapi maxig.
Mindegy.. rés akkor is nyitva a mai doji alatt..
és nagyon úgy alakul, hogy dojit rajzolunk.
Holnap okosabbak leszünk, pláne ha lefele réssel nyit.
Mondjuk ahhoz jönni kell zárás után valami negatív hírnek.
Ettől szép ez a szakma.. ,-)
Remélem abban egyet értünk, hogy egy szép altatás folyik ma a papírban..
Én úgy emlékszem 4455, de nem 100% vagyok biztos benne.
Msci-nél vsz annyi lehet, hogy Ricsi vissza, Telekom ki. Vagy csak Richter vissza.
Minden kikerüljön belőle hát szomorú lenne.
Bóvliból is kellene másznunk, csak ahhoz is a növekedésnek kellene beindulnia.
http://postimg.org/image/6p8dxq2s5/
Ja richter képem lemaradt.
na meg indikátorok is eladáson már ugye.. divergenciával.
Ricster érdekes kérdés..
Nekem nem tetszik
Volt egy fordított fej-válla, abból elindult fel, elsődleges, másodlagos célár meglett, a fibo 161.8, majd 261.8. Most mintha kettős csúcsba trolkolódna.
Két piros napos erős gyertyánk jelent meg rajta.. dupla csúcs nyakvonala alatt annak célárával lehet számolni le.
Aztán borulhat a bili, mert Mtelcsi sem acélos, MOL sem.
OTP meg holnap kiderül leesik-e réssel?
Telekom , oti ezek ilyen forradalmi katasztrófa sújtott területek az utóbbi időkben. Csak nem akar ennek vége lenni. Úgy kellene a gazd növekedés ,akkor enyhülne ez a nyomás, hogy különadó különadójának a különadója.
Matávon gondolkodtam ilyen 320 körül még mikor eladtam, hogy ott visszavenném , de nem mertem egyelőre. Vhogy inkább Richter felé hajlok most mint Matáv, ha kettő közül kell választani. Ezzel a tizedeléssel megtetszett nekem az a papír.
Otp kapcsán forradalom az kulcskérdés, ha már azon kell aggódni , hogy egy otp fundamentumait komolyan veszélyek érik az a világvége. :) Azért itt az utóbbi időkben kísértenek ilyen szituk. :) Csányi elad ez sem tölt el örömmel. Mondjuk lehet abban vmi , hogy nagyon komoly pénzeket akar nyomni a mezőgazdaságba még , új földtörvény amit elfogadtak az is egy érdekes dolog. Ki tudja mire készül ott még a vágóhíd bizniszen kívül. De nem egy jó üzenet eladása.
Semmi sem lehetetlen, de én szeretnék Richter részvényes lenni. Jó beszállóra várok ott, egy para hullámra, ősszel vmikor. Csak nehogy elszálljon előtte aztán a parába esik ide vissza ahol most van.
Szerintem inkább feljebb lesz következő években ezeknél a 3k-s szinteknél mint lejjebb.
Holnap nehogy legyen egy árva gyermekünk ,-)
Ricster agyon lett szopnzorálva minden szép és jó dumával, vágással így sem emelkedik, pedig forint is gyengül..
érdekes lesz ez..
Király lenne ha minden kikerülne az MSCI-ből..
itt ma már semmi sem lehetetlen.
Csányi papi is gyorsan kimenekült.
Mtelekom nagyon betyár... 1500as árfolyam óta esik.
Mondjuk ha azt nézzük OTP is 10K óta esik :D