Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

ha hati valóban beárazza…

#641656 Borska

ha hati valóban beárazza az újabb csomagokat , és a bluek kopasztását akkor nagy forgalommal törheti az alsó csatorna határát, eddig indikátorok adottak hozzá, az pedig a 18k tól lefelé , ideális esetben , ideális TA-val számolva testvérek között is vagy 1500pont..... le irni se merem, mert nem hogy közel nincs ideális állapot, de távolról is irracionális a világ.....

azonban ha nemzetközi téma is nyomatna végre egy hátraarcot akár 16,5-17k is beleférne.........

én rányitottam még párat…

#641607 Borska

én rányitottam még párat a nagy pakkra 599en .......

végül is a 3-400pontos felpttanás megvolt, mehet újabb napi aljra

a bátrabbak kezdenek meg…

#641582 Borska

a bátrabbak kezdenek megrántásra spekizni, és bele bele veszegetnek

Re: nincs cím

#641580 Borska Előzmény: #641567

lehet ez nem fogjátok elhinni ,pedig igaz :D nekem a maximum életem során :

előző napi 100kontival záróba nyitva shortra, -1090 pont nyitásba, azaz több mint egy milla , brrrrrrrrrr :) :) :) azt hittem ott ájulok el

#641579 BudFox Előzmény: #641569

pedig általában csak megérzésből trédelek mindig..még grafikon rajzoló programom sincs :-)

néha elolvasom Egon -t, meg a fontosabb magyar híreket, SP -t nézem állandóan, meg a forexfactory -n a külföldi makro adatokat, és ennyi.

a baj, hogyha sokat nyerek nem tudok időben lezárni és fordítani...ezt a legnehezebb meglépni.

#641575 BudFox Előzmény: #641567

ha jól emlékszem olyan....55 % -ot kerestem aznap, a teljes tőkére vetítve... hmm..azok a régi szép idők....

nem is tudom hány kontival shortoltam akkor...sok tucattal..

#641567 Fornit Előzmény: #641565

Nekem is annyi 2011-ben, 1 nap alatt, de csak 3 konti volt, talán akkortájt törtük le a 20k-t, és az alatti hatit még nem is láttam, úgyhogy csak módjával mertem. Le is zártam, és nap végére visszaemelkedett.

#641565 BudFox Előzmény: #641560

nekem meg ez a mai nap hozta eddig a legtöbb pénzt idén :_))) eddig

úgyhogy kitörő örömben úszok..._.))

a rekord azthiszem még a válság közepén volt valami 1550 pont egy nap zuhanás..az volt a rekordom.

#641562 Borska Előzmény: #641560

nekem is dolgozik má rendesen :) reméltem de ezt a sebességet nem hittem volna

Orbán Úr valóban beírta magát a gazdasági történelem könyvekbe

lassan elkezdik szórni a többi bluet is

Néé má'! 18.563 alatt +…

#641560 Fornit

Néé má'!

18.563 alatt +ban vagyok a 1312-vel totál. Ezt sem gondoltam a tavasszal.

#641463 BudFox Előzmény: #641375

igen ezt tudom én is...

sőt, a hét elején, vagy szerdán, amikor kiderül valami a bankokkal kapcsolatban , lehet óriási felrántás is...én Stop ot berakok majd.

#641383 Fornit Előzmény: #641375

Én sem mertem ráadni. Csak pár kontis shortom volt, passzióból nyitottam, mikor úgy tünt h kicsit túlhúzták a hatit. Azt gondoltam a langyos vízben leeshet 200-300 pont. De ha már így alakult megtartottam.

#641375 Borska Előzmény: #641370

az otp vette magát nagyon brutálisan, írták is , 3-4 napon keresztül , hogy mennyi volt a külföldi tőke ,nem tudom , de olyan nagy forgalom nem volt az emelkedésben, szerintem aki vett is erre a hírre remegés nélkül kiszórja

a hati rányitással pedig óvatosan, tudod ha ilyen dinamikával esik akkor könnyen ugorhat is 2-300 pontot, anélkül hogy bármi megítélés változna, és akkor az új pozik , ha átmenetileg is de ellened dolgoznak, meg tudja gyötörni a lelket :) ....van benne tapasztalatom