Sanyi bá' se szent.
A Soltvadkert és Vidéke esetén már előtte is voltak hangok, hogy nincs minden rendben + irreálisan magas betéti kamatokat adtak másokhoz képest, ami elég gyanús volt már akkor is.
Sanyi bá' se szent.
A Soltvadkert és Vidéke esetén már előtte is voltak hangok, hogy nincs minden rendben + irreálisan magas betéti kamatokat adtak másokhoz képest, ami elég gyanús volt már akkor is.
"Meg lehet magyarázni".
Azért lassan kíváncsivá válok, hogy mi lesz az, amit már te sem akarsz megmagyarázni.
nem bizony.
hanem szövetkezeti.
csakhogy elég rosszul állnak.
csak nem vallják be.
a legtöbb haveri alapon hitelezett.
és voltak ugye csalások is sikkasztások lásd a melyik település is volt legutóbb 500millát utalt el az offshore cégének a csőd előtti napokban a főnökasszony meg egy ásik vezető. aztán csődbe mentek majd az állam a mi adógaransainból kifizette a tagokat a betéteseket.
kérdés.
hagyjuk e bedőlni a takszövek 70%-át ?
mentsük e meg őket ciprusi módon ?
v állami bankrendszert hozzunk létre belőlük és helyettük feltőkésítéssel ?
mit gondolsz demján mit akart ?
csak nem a sajátjából hanem államiból ő is magának.
Miért, őseik is ezt csinálták 50-60 éve... :D
Így van. Jó lenne, ha visszatáncolnának ettől a megoldástól.
Nem gondolom komolyan.
Nyilvánvaló, hogy minden intézkedésről előtte egyeztetnek OV-vel, hisz még mindig egyszemélyes pártról van szó.
A probléma az, hogy a takarékok NEM állami tulajdonban vannak, vagyis elméletileg az államnak semmi köze hozzájuk. Ehhez képest most le is nyúlják a tulajdont és kinevezik államinak a magánbankokat. Ez erős, ez nagyon erős.
Attól függ viktornak épp pörgető szert adnak,vagy beveszi a nyugi bogyóját.
Hitlerbe is toltak mindenféle cuccot,hogy üzemelni tudjon.
Az elqrás mértéke erősen függ a használt szerek pillanatnyi hatásától.
a). nem volt jobb
b). te komolyan azt gondolod, a PM csinál valamit Viktor beleegyezése nélkül?
Nekem volt PM kabinetfőnök a szomszédom. Ezt egy csapat csinálja megrendelésre, nem úgy van ám, hogy mondjuk VM reggel felébred, és bevezet valamit.
Logikus, hogy a rengeteg takarékot egységbe akarják kovácsolni, ezzel még nem is lenne baj, megint a részletekben van az elqrás.
Nem először fordul elő, hogy kitalálnak valami egyébként jó irányba mutató dolgot, de pocsék a kivitelezés.
csak nem tolcsyt sírjátok vissza ? :o))) vagy ő meg túl jó volt ?
eccerűen csak kiénekelték demján szájából a sajtot.
én nyugodtabb vagyok h nem demján növelte banki birodalmát állami pénzből, hanem az állam növelte a hazai bankredszert az állami pénzből vagyis az adógarasaim nem demjánhoz kerültek hanem vissza hozzám.
a takszöv csalások és csődök is eléggé kellemesek voltak mostanság ... szükség van arra a kis tőkére főlegha szerepet szánnak neki a kisvállalkozói vidéki hitelzésben olcsó mnb háttrérel
Megint?
Amikor először miniszter lett, 2 éves költségvetés volt, azt sem bízták rá :D
Varga Misi megtölti a buktát 2014-re.
Nem értem, hogy OV miért nem takarítja el onnan, mert megint csapnivaló a teljesítménye.
Volksbank
Én nem néztem az oldalakat, kint érdeklődtem
Körülnéztem, de ez inkább "reklámoldalnak" tűnik, én ezen feltételeket, kondíciós listákat nem találtam sem céges, sem magánoldalon.
És ebben az a legdurvább, hogy ez a saját elqrásuk miatt van, elvégre ha rendesen letárgyalják az önkormányzati adósság átvételét, akkor ez az adó létre sem jött volna. Így meg rendszerszinten beépül a rendszerbe és meg is marad.
Köszönjük Fidesz!