Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

"Hazai" bankok

Re: nincs cím

#636837 Ricsi Előzmény: #636829

Jah,, a vásárlás mindenképpen olcsóbb, mert az 0, mint minden civilizált országban :)))

#636835 Ricsi Előzmény: #636829

Én csak eur-t tudok, ferihegyen van atm, az bagó, 2 000 Eur esetén talán 1 eur.

A jövő héten asszem megyek oda, ha akarod, kérek komplett kondíciós listát több bankból. Én Volksbank-os vagyok.

Forintos kártyát tudomásom szerint legjobban az Unicredit ad, azt is megkérdezem neked.

#636829 Előzmény: #636071

A kérdésem a következő: Egy szlovák (labanc) bank esetében, ha az ottani számláról Magyarországon veszek fel pénzt ATM-ből, annak mi a díjtétele? Nem lehetetlen, hogy immár olcsóbb lenne.

#636682 Előzmény: #636675

Egyelőre (továbbra is) szerintem a Citibank új 0-s csomag a legjobb, de a legeslegviccesebb az, hogy a Citibank új kondíciós listája szerint eljutottunk oda, hogy ugyanannyiba kerül külföldön a pénzfelvétel, mint belföldön.

Más szavakkal: A korábbi díjtétel a külföldi pénzfelvételen megszűnt...

#636675 walex Előzmény: #636670

Az a baj, hogy szerintem nem lesz elég a csomag az osztogatások miatt és kell majd még egy ősszel. Amilyen idióta vm, nem zárom ki, hogy megint emel a %-on, amit ugye nem a zemberek fognak megfizetni.

CIB szeptember 30-tól emel netbank szerint, kondi lista júl. 30-tól lesz elérhető.

2 normális (nem túl drága) csomagot láttam, ahogy nemrég átrágtam magam a kondíciós listákon, egyik a Raiffeisennél (talán az Aktivitás?) volt, másik a CIB-nél (CIB Online).

#636670 Előzmény: #636550

Citibank is emelt.

Köszönjük vm, köszönjük Fidesz!

#636075 walex Előzmény: #636045

Várható volt, hogy áthárítják.

Csak remélni merem, hogy nem akarnak egy újabb csoportnak bért emelni, mert akkor ez a barom Miska tovább emeli a %-okat.

Most borítékolom, hogy lesz még nemmegszorító csomag, nem fognak jönni a várt bevételek.

#636071 Ricsi Előzmény: #636046

Nem a bankok találták ki, mit tudnak tenni?

Nálam nagyon nagy a kp forgalom, arra 6 ezrelék, elég gáz lesz.

#636046 Stiv Előzmény: #636045

Legalább azokat hagynák akik számlájára jóváírás érkezik,nem volt elég a 150 ezer forint...

Millió átutalás után 3 ezer lesz az adó...

#636044 Stiv Előzmény: #636042

0 Ft (2013. szeptember 2-ától: 0 Ft + 0,60 %)a tárgyhónapot követő

hónapban korlátlan számban a Bank saját ATM-jeinél belföldön és az Erste Bankcsoportba tartozó bankok ATM-jeinél külföldön végzett készpénzfelvétel díja.

Menjenek a .ba...

Az erstenél szeptember 2…

#636042 Stiv

Az erstenél szeptember 2-tól nem lesz ingyenes utalás,hogy szakadna rájuk az ég...Ennyit a szupernulláról...

0 Ft (2013. szeptember 2-ától: 0 Ft

+ (0,30% max. 6.000 Ft))

a NetBankon és TeleBankon indított eseti és állandó forint átutalások díja

Készpénz felvétel, Bankfiók

2013. szeptember 2-ától

0,60%, min. 120 Ft, max.12 455 Ft + 0,60 %

#635059 kosami Előzmény: #635022

nincs min csodalkozni. aki lehmanra bizza az ugyet az vesztesre van itelve. koztudott hogy egyetlen egy targyalasra nem megy el.sokszor elore megirt beadvanyokat bianco kereseteket ad vagy letoltett az ugyfelekkel az oldalarol ,es szemelyes talalkozasok alkalmaval fillerekert alairja ,pecseteli. kb 5-10 ezerert. de mas ugyved is igy jar el. a dolog ott bukik hogy nincs ket egyforma ugy . viszont minden alltala keszitett beadvany egyforma. nincs min csodalkozni. de erdekes az1000s ugyvedi iroda sorra eszi meg a bankokat lassan megszamlalhatatlan nyert ugyuk van. foleg az axa ellen, de egy sincs publikalva.