a). nem volt jobb
b). te komolyan azt gondolod, a PM csinál valamit Viktor beleegyezése nélkül?
Nekem volt PM kabinetfőnök a szomszédom. Ezt egy csapat csinálja megrendelésre, nem úgy van ám, hogy mondjuk VM reggel felébred, és bevezet valamit.
a). nem volt jobb
b). te komolyan azt gondolod, a PM csinál valamit Viktor beleegyezése nélkül?
Nekem volt PM kabinetfőnök a szomszédom. Ezt egy csapat csinálja megrendelésre, nem úgy van ám, hogy mondjuk VM reggel felébred, és bevezet valamit.
Logikus, hogy a rengeteg takarékot egységbe akarják kovácsolni, ezzel még nem is lenne baj, megint a részletekben van az elqrás.
Nem először fordul elő, hogy kitalálnak valami egyébként jó irányba mutató dolgot, de pocsék a kivitelezés.
csak nem tolcsyt sírjátok vissza ? :o))) vagy ő meg túl jó volt ?
eccerűen csak kiénekelték demján szájából a sajtot.
én nyugodtabb vagyok h nem demján növelte banki birodalmát állami pénzből, hanem az állam növelte a hazai bankredszert az állami pénzből vagyis az adógarasaim nem demjánhoz kerültek hanem vissza hozzám.
a takszöv csalások és csődök is eléggé kellemesek voltak mostanság ... szükség van arra a kis tőkére főlegha szerepet szánnak neki a kisvállalkozói vidéki hitelzésben olcsó mnb háttrérel
Megint?
Amikor először miniszter lett, 2 éves költségvetés volt, azt sem bízták rá :D
Varga Misi megtölti a buktát 2014-re.
Nem értem, hogy OV miért nem takarítja el onnan, mert megint csapnivaló a teljesítménye.
Volksbank
Én nem néztem az oldalakat, kint érdeklődtem
Körülnéztem, de ez inkább "reklámoldalnak" tűnik, én ezen feltételeket, kondíciós listákat nem találtam sem céges, sem magánoldalon.
És ebben az a legdurvább, hogy ez a saját elqrásuk miatt van, elvégre ha rendesen letárgyalják az önkormányzati adósság átvételét, akkor ez az adó létre sem jött volna. Így meg rendszerszinten beépül a rendszerbe és meg is marad.
Köszönjük Fidesz!
Jah,, a vásárlás mindenképpen olcsóbb, mert az 0, mint minden civilizált országban :)))
Én csak eur-t tudok, ferihegyen van atm, az bagó, 2 000 Eur esetén talán 1 eur.
A jövő héten asszem megyek oda, ha akarod, kérek komplett kondíciós listát több bankból. Én Volksbank-os vagyok.
Forintos kártyát tudomásom szerint legjobban az Unicredit ad, azt is megkérdezem neked.
A kérdésem a következő: Egy szlovák (labanc) bank esetében, ha az ottani számláról Magyarországon veszek fel pénzt ATM-ből, annak mi a díjtétele? Nem lehetetlen, hogy immár olcsóbb lenne.
Ezt nagyon nem kellett volna...:
Egyelőre (továbbra is) szerintem a Citibank új 0-s csomag a legjobb, de a legeslegviccesebb az, hogy a Citibank új kondíciós listája szerint eljutottunk oda, hogy ugyanannyiba kerül külföldön a pénzfelvétel, mint belföldön.
Más szavakkal: A korábbi díjtétel a külföldi pénzfelvételen megszűnt...
Az a baj, hogy szerintem nem lesz elég a csomag az osztogatások miatt és kell majd még egy ősszel. Amilyen idióta vm, nem zárom ki, hogy megint emel a %-on, amit ugye nem a zemberek fognak megfizetni.
CIB szeptember 30-tól emel netbank szerint, kondi lista júl. 30-tól lesz elérhető.
2 normális (nem túl drága) csomagot láttam, ahogy nemrég átrágtam magam a kondíciós listákon, egyik a Raiffeisennél (talán az Aktivitás?) volt, másik a CIB-nél (CIB Online).