1 millió romából, akik közismerten nem a hosszú élettartamukról híresek neked hogy jött ki a 150 ezer roma szülőképes nő, azt is figyelembevéve, hogy a 14 éves roma lány már vénlány? Ez alsó hangon több százezer potenciális szavazatvásárlást jelent, mert annyi szülőképes nő van. Ha most azt kellene megsaccolni, hogy mennyi az, amennyinek nincs gyereke, ott talán igaz lehet az általad említett szám, de pont erről értekeztem, hogy ha ők most gyorsan leszülik azt a purdét, akkor máris meg van a statisztika jövőre, hogy "beindultak a születések is": pont ahogy én mondtam. Én ugyanis most SEM exponenciális növekedéssel számoltam, hanem szavazatvásárlással, ami úgy szól: "Most szülj dik'má, há ki tudja, hogy jön-e majd a della, ha a másik kormány jön".
És még egyszer hangsúlyoznám, saját példád a cáfolata annak, hogy a gyermektelen háztartás azt jelentené, hogy SOHA nem lesz gyermekük MERT NEM AKARNAK. Ez marginális. Aki így áll hozzá, az ugyanis nem alapít családot, de ez nyilván eszedbe sem jut. Többnyire - sajnos - nem anyagi okok miatt nem lesz a pároknak gyermeke, és ezen semennyi szülési támogatás sem segít.
Viszont bizonyára nem jutott eszedbe, hogy ezek a párok többnyire azért mondanak le a gyerekről, mert pár kezelés után az állam nem dotál, ők meg elég hamar kifogynak a pénzből, ha saját zsebből kell az alkalmanként(!) 5-600eFt-ot kifizetni.
Szóval, ha ezért a rétegért aggódsz, akkor oda meg leginkább a korlátlan beültetési próbálkozást ajánljad meg, de különösen azért, mert jellemzően ezekből az esetekből - ha sikeres lesz - akkor nem egykék szoktak születni.
Vagyis a gyermektelen házaspárokat próbáld meg gyerekhez segíteni (akár egyhez is!), de az nem háromszázezer júdáspénz a szülés után, hanem akár 3 millió a szülés ÉRDEKÉBEN. Érzed a különbséget? Én bármikor azt mondom, hogy bármely magyar állampolgárnak legyen joga arra, hogy gyereke legyen, ha szeretne, ebbe beleértve MINDENKIT. Ha tízmillióba kerül az a kis cigány gyerek, hogy megszülessen, akkor kerüljön annyiba. Mert ez nem pénz kérdése.
Mondom, nem tudod kimagyarázni, hogy ez az ötlet nem más, mint a brazil gyártósor beindítása, hogy a választásokra ez a statisztika is szép legyen, azaz oda lehessen tenni a plakátra, hogy:
"A Fidesz megfordította a népességfogyást, és növekvőbe váltott a reproduckiós ráta"
Ha ezt nem akarod látni, ha ennyire nem akarod látni, akkor tényleg felesleges erről többet értekezni, de különösen azért nem, hiszen miközben folyamatosan lelkiismeretre apellálva próbálsz társadalmi csoportokat megszólítani, aközben azt sem veszed észre, hogy az általad preferált módszertan PONT AZOK számára nem jelent semmit sem.
Az, amit én vitattam, az kizárólag a kátrányos helyzetűeknek jó, és egyetlen más társadalmi csoport esetében sem ér semmit sem. És ez teljességgel nyilvánvaló és erre nem válasz az, hogy inkább szüljék le az 50.000 purdét, mert az is valami, hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy szó sincs fürdővízzel gyereket kidobásnak, ugyanis RAJTUK KÍVÜL SENKI SEM FOG EZÉRT GYEREKET SZÜLNI.
Tehát szó sincs arról, hogy az 50.000 kátrányos lenne a probléma (PEDIG AZ!), hanem arról van szó, hogy senki más nem fog ezért gyereket vállalni, ergo LEHETETLEN a fehér gyereket kiönteni a fürdővízzel ebben az esetben. MERT NEM LESZ TÖBB ETTŐL. Capisce? Többször nem írom le, mert ennek NINCS értelme.