Én a rendszerváltozás óta vagyok és lesz@rom a szellők színét. Ez amúgy kishitűségre vall, hogy magadat tartod alkalmatlannak és nem a rendszert.
Én a rendszerváltozás óta vagyok és lesz@rom a szellők színét. Ez amúgy kishitűségre vall, hogy magadat tartod alkalmatlannak és nem a rendszert.
Ez még mindig nem válasz. Ez szimpla szapulás.....
Ettől függetlenül folyamatosan olvasom amit írsz.
"elég ha a ténykedésüket figyelem és tudom, hogy oltári nagy sz@rkupacok lapulnak a szőnyeg alatt."
Amúgy ez nem szimpla sz@rkupacozás. Annyi történik, hogy én nem azt nézem, hogy mit mondanak, hanem, hogy mit tesznek és minden egyes tettük arról szól, hogy kell a lé.
"Szerintem kezdj valami kommersz vállalkozásba"
Voltam, de beláttam, hogy nem vagyok alkalmas a feladatra és nem okoltam érte senkit. Bőven piros szellők fújdogáltak még akkoriban.
"Most mit vársz..., kortesbeszédet?"
Nem feltétlen Neked szántam, csak Te voltál az utolsó. Kérdésre nem lehet kérdés a válasz. Van alternatíva? Őszintén.......
"Ez a "szarkupacos" stílust a 3 éves gyermekem is tudja képviselni."
Akkor hallgass a gyerekre. Számomra az az érthetetlen sokan miért nem látják, nem érzik a gőzölgő kupacokat. Szerintem kezdj valami kommersz vállalkozásba, biztos hamar kinyílna a szemed.
" De ha Ők nem akkor kik? Erre még senkitől nem kaptam választ."
Most mit vársz..., kortesbeszédet?! Én nem AT vagyok.
De ha Ők nem akkor kik? Erre még senkitől nem kaptam választ.
Ez a "szarkupacos" stílust a 3 éves gyermekem is tudja képviselni. Még egyszer: KI(K)?
Remélem egyszer lesz törvényi következménye a tevékenységüknek. Ha pl. a Jancsit bevarrnák egy tízesre, a vazelin számláját szívesen fedezném.
nem lapul, mert a szőnyegen állnak:) A kormány=egy hatalmas xarkupac
"A magyar adatokkal meg érdemes csínján bánni.Számomra sokkal többet mondóbb, hogy látom a költségvetés pénzéhségét és látom azokat az intézkedéseket amivel ezt ki akarják elégíteni. Nem vagyok benne biztos, hogy ez tartósan menni fog."
Nem dicsekvésből mondom, de ezt 5 napja írtam...., és máris bizonyságot nyert. Felesleges azokkal a számokkal foglalkozni amit ez a kormány prezentál a nagyérdeműnek, elég ha a ténykedésüket figyelem és tudom, hogy oltári nagy sz@rkupacok lapulnak a szőnyeg alatt.
Mi ez ahhoz képest, hogy ma gyakorlatilag csődeseményt jelentett be a kormány az önkormányzatoktól átvállalt adósságállománnyal kapcsolatban. Ugyan nem nevezték nevén a gyereket, ahogy felénk a megszorítást sem nevezik megszorításnak, mindazonáltal én úgy gondolom, hogy megkezdődött a csőd mutyi 1.0.
ha úgy vesszük én is...mikor magas az eurhuf eladogatom, aztán huf pénzpiaciba, és utána néha jókor eur visszavesz...találati arány változó...
Lejjebb is van egy varázsszám, 281 körül.
Sőt, ha igazán roha*ék akar lenni a piac, akkor alá kell szúrnia jócskán.
extrémebb varázsszámok
287.5...283.9
én sosem shortolom.
mindig csak a long irány.
ha kicsit korai a beszállás akkor is termeli a kamatot :o) igaz egyre kevesebbet, de mégiscsak előbb-utóbb pluszba jut.
Csak az pánikol aki sortolja a forintot :) a többieknek nem kell. Mondom, hogy nem megy sehova, összevissza csapkodás az egész. kinek jó a gyenge forint? senkinek, legkevésbé Orbánapánknak. Kinek jó az erős forint? Ugyanaz.
na a forint elemzők a sunyiba ...oda huzhatnak a tudományukkal....
reggel 299...303 célárak még mindig...
annyira gondoltam tegnap este már,hogy 80-82 sts naposon 295árfolyamon, a büdös életben ma nem lesz 302...
nézzük a varázsszámokat...293.3....292.2...290.9
lássuk mi tart,mi nem...honnan fordul..vagy hova le...
durva forint erősödés már tegnap óta.
most miért nem pánikolnak az elemzők és a többiek ??? :o)