Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#630920 Boby. Előzmény: #630917

Én a rendszerváltozás óta vagyok és lesz@rom a szellők színét. Ez amúgy kishitűségre vall, hogy magadat tartod alkalmatlannak és nem a rendszert.

#630919 taresz Előzmény: #630918

Ez még mindig nem válasz. Ez szimpla szapulás.....

Ettől függetlenül folyamatosan olvasom amit írsz.

#630918 Boby. Előzmény: #630912

"elég ha a ténykedésüket figyelem és tudom, hogy oltári nagy sz@rkupacok lapulnak a szőnyeg alatt."

Amúgy ez nem szimpla sz@rkupacozás. Annyi történik, hogy én nem azt nézem, hogy mit mondanak, hanem, hogy mit tesznek és minden egyes tettük arról szól, hogy kell a lé.

#630917 taresz Előzmény: #630914

"Szerintem kezdj valami kommersz vállalkozásba"

Voltam, de beláttam, hogy nem vagyok alkalmas a feladatra és nem okoltam érte senkit. Bőven piros szellők fújdogáltak még akkoriban.

#630915 taresz Előzmény: #630914

"Most mit vársz..., kortesbeszédet?"

Nem feltétlen Neked szántam, csak Te voltál az utolsó. Kérdésre nem lehet kérdés a válasz. Van alternatíva? Őszintén.......

#630914 Boby. Előzmény: #630912

"Ez a "szarkupacos" stílust a 3 éves gyermekem is tudja képviselni."

Akkor hallgass a gyerekre. Számomra az az érthetetlen sokan miért nem látják, nem érzik a gőzölgő kupacokat. Szerintem kezdj valami kommersz vállalkozásba, biztos hamar kinyílna a szemed.

" De ha Ők nem akkor kik? Erre még senkitől nem kaptam választ."

Most mit vársz..., kortesbeszédet?! Én nem AT vagyok.

#630912 taresz Előzmény: #630911

De ha Ők nem akkor kik? Erre még senkitől nem kaptam választ.

Ez a "szarkupacos" stílust a 3 éves gyermekem is tudja képviselni. Még egyszer: KI(K)?

#630911 Boby. Előzmény: #630910

Remélem egyszer lesz törvényi következménye a tevékenységüknek. Ha pl. a Jancsit bevarrnák egy tízesre, a vazelin számláját szívesen fedezném.

#630903 Boby. Előzmény: #630896

"A magyar adatokkal meg érdemes csínján bánni.Számomra sokkal többet mondóbb, hogy látom a költségvetés pénzéhségét és látom azokat az intézkedéseket amivel ezt ki akarják elégíteni. Nem vagyok benne biztos, hogy ez tartósan menni fog."

Nem dicsekvésből mondom, de ezt 5 napja írtam...., és máris bizonyságot nyert. Felesleges azokkal a számokkal foglalkozni amit ez a kormány prezentál a nagyérdeműnek, elég ha a ténykedésüket figyelem és tudom, hogy oltári nagy sz@rkupacok lapulnak a szőnyeg alatt.

#630896 Boby. Előzmény: #630890

Mi ez ahhoz képest, hogy ma gyakorlatilag csődeseményt jelentett be a kormány az önkormányzatoktól átvállalt adósságállománnyal kapcsolatban. Ugyan nem nevezték nevén a gyereket, ahogy felénk a megszorítást sem nevezik megszorításnak, mindazonáltal én úgy gondolom, hogy megkezdődött a csőd mutyi 1.0.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/amirol_nem_beszelt_varga_uj_banki_kulonado_jon.4.185353.html

#630135 Euroman Előzmény: #630051

ha úgy vesszük én is...mikor magas az eurhuf eladogatom, aztán huf pénzpiaciba, és utána néha jókor eur visszavesz...találati arány változó...

#630130 ikszf Előzmény: #630075

Lejjebb is van egy varázsszám, 281 körül.

Sőt, ha igazán roha*ék akar lenni a piac, akkor alá kell szúrnia jócskán.

#630051 Dr. ursi Előzmény: #630046

én sosem shortolom.

mindig csak a long irány.

ha kicsit korai a beszállás akkor is termeli a kamatot :o) igaz egyre kevesebbet, de mégiscsak előbb-utóbb pluszba jut.

#630046 xmann Előzmény: #629992

Csak az pánikol aki sortolja a forintot :) a többieknek nem kell. Mondom, hogy nem megy sehova, összevissza csapkodás az egész. kinek jó a gyenge forint? senkinek, legkevésbé Orbánapánknak. Kinek jó az erős forint? Ugyanaz.

#630033 Sumér harcos Előzmény: #629984

na a forint elemzők a sunyiba ...oda huzhatnak a tudományukkal....

reggel 299...303 célárak még mindig...

annyira gondoltam tegnap este már,hogy 80-82 sts naposon 295árfolyamon, a büdös életben ma nem lesz 302...

nézzük a varázsszámokat...293.3....292.2...290.9

lássuk mi tart,mi nem...honnan fordul..vagy hova le...

durva forint erősödés má…

#629992 Dr. ursi

durva forint erősödés már tegnap óta.

most miért nem pánikolnak az elemzők és a többiek ??? :o)