Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#630130 ikszf Előzmény: #630075

Lejjebb is van egy varázsszám, 281 körül.

Sőt, ha igazán roha*ék akar lenni a piac, akkor alá kell szúrnia jócskán.

#630051 Dr. ursi Előzmény: #630046

én sosem shortolom.

mindig csak a long irány.

ha kicsit korai a beszállás akkor is termeli a kamatot :o) igaz egyre kevesebbet, de mégiscsak előbb-utóbb pluszba jut.

#630046 xmann Előzmény: #629992

Csak az pánikol aki sortolja a forintot :) a többieknek nem kell. Mondom, hogy nem megy sehova, összevissza csapkodás az egész. kinek jó a gyenge forint? senkinek, legkevésbé Orbánapánknak. Kinek jó az erős forint? Ugyanaz.

#630033 Sumér harcos Előzmény: #629984

na a forint elemzők a sunyiba ...oda huzhatnak a tudományukkal....

reggel 299...303 célárak még mindig...

annyira gondoltam tegnap este már,hogy 80-82 sts naposon 295árfolyamon, a büdös életben ma nem lesz 302...

nézzük a varázsszámokat...293.3....292.2...290.9

lássuk mi tart,mi nem...honnan fordul..vagy hova le...

durva forint erősödés má…

#629992 Dr. ursi

durva forint erősödés már tegnap óta.

most miért nem pánikolnak az elemzők és a többiek ??? :o)

#629984 Sumér harcos Előzmény: #629849

forintról olvastam reggel vagy 2-3elemzést,továbbra is ft gyengülést mondanak...

ez rendben is van,elérte a trendvonalat pattanhat róla másodszor is....ismét...

az egyetlen ami engem zavar ezzel kapcsolatosan,hogy sts naposon beadta short jelet vmikor tegnap este óta...

#629885 Ibiza Előzmény: #629874

új értelmet kap...ma már semmi nem történik véletlenül a világban..még a természetes földrengés is ritkaság...

#629874 Borska Előzmény: #629831

a csőd szót pedig pont ezért nem is szeretem használni, gyakorlatilag értelmét vesztette

partvonalon. igazából m…

#629849 Sumér harcos

partvonalon.

igazából majdnem még erősödni szeretne...

naposon sts még most akaródzik short jelet adni...

de érzésből meg longolnám.....

egyelőre figyelőn...marad a partvonal.

legények..csőd akkor van…

#629831 Ibiza

legények..csőd akkor van ha valakiknek megéri..mint rendszerváltáskor Antallékat bele lehetett kényszeríteni a privatizációba..most max Orbánékat próbálhatnák leváltani..ennek akkor van értelme ha már termőre fordultak a dolgok..és a birka gyapjat növeszt..

#629827 Boby. Előzmény: #629824

A magyar adatokkal meg érdemes csínján bánni.Számomra sokkal többet mondóbb, hogy látom a költségvetés pénzéhségét és látom azokat az intézkedéseket amivel ezt ki akarják elégíteni. Nem vagyok benne biztos, hogy ez tartósan menni fog.

#629824 Boby. Előzmény: #629820

" szerintem nagyon nagyon messze vagyunk a csődtől és a gyors hirtelen összeomlástól)"

Felesleges ma ez a csőd nem csőd kérdés. Mindenki tudja, hogy Görögország is csődbe ment, oszt még se. Szerintem a magyar gazdaság alapjai katasztrófálisak és nem látom a javulás jeleit, ettől persze a piacon lehet hurrázás is.

#629823 Boby. Előzmény: #629819

""Pozitívak vagyunk Magyarország kilátásaival kapcsolatban, mert szerintünk a kormány gazdaságpolitikája piacbarát irányba fog elmozdulni. Éppen ezért jó befektetési lehetőségeket látunk a magyar piacon" - idézi Mobiust a napilap. "

Ez olyan duma, mint egy jegybanki intervenció. Ez a piacbarát vaker tetszett a legjobban.

#629822 Borska Előzmény: #629820

én a fokozott morzsolódásra,majd egy jókora pofon utáni észbekapásra tippelek