Lejjebb is van egy varázsszám, 281 körül.
Sőt, ha igazán roha*ék akar lenni a piac, akkor alá kell szúrnia jócskán.
Lejjebb is van egy varázsszám, 281 körül.
Sőt, ha igazán roha*ék akar lenni a piac, akkor alá kell szúrnia jócskán.
extrémebb varázsszámok
287.5...283.9
én sosem shortolom.
mindig csak a long irány.
ha kicsit korai a beszállás akkor is termeli a kamatot :o) igaz egyre kevesebbet, de mégiscsak előbb-utóbb pluszba jut.
Csak az pánikol aki sortolja a forintot :) a többieknek nem kell. Mondom, hogy nem megy sehova, összevissza csapkodás az egész. kinek jó a gyenge forint? senkinek, legkevésbé Orbánapánknak. Kinek jó az erős forint? Ugyanaz.
na a forint elemzők a sunyiba ...oda huzhatnak a tudományukkal....
reggel 299...303 célárak még mindig...
annyira gondoltam tegnap este már,hogy 80-82 sts naposon 295árfolyamon, a büdös életben ma nem lesz 302...
nézzük a varázsszámokat...293.3....292.2...290.9
lássuk mi tart,mi nem...honnan fordul..vagy hova le...
durva forint erősödés már tegnap óta.
most miért nem pánikolnak az elemzők és a többiek ??? :o)
SŐT!!! A Nap is csak akkor süt ki ha Netuddki megengedi
forintról olvastam reggel vagy 2-3elemzést,továbbra is ft gyengülést mondanak...
ez rendben is van,elérte a trendvonalat pattanhat róla másodszor is....ismét...
az egyetlen ami engem zavar ezzel kapcsolatosan,hogy sts naposon beadta short jelet vmikor tegnap este óta...
új értelmet kap...ma már semmi nem történik véletlenül a világban..még a természetes földrengés is ritkaság...
usdhuf, a multkori háromszögből való TA kitörés gondolata kukázható....
most merre lehet a helyes irány?
http://kepfeltoltes.hu/130613/merre_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
a csőd szót pedig pont ezért nem is szeretem használni, gyakorlatilag értelmét vesztette
partvonalon.
igazából majdnem még erősödni szeretne...
naposon sts még most akaródzik short jelet adni...
de érzésből meg longolnám.....
egyelőre figyelőn...marad a partvonal.
legények..csőd akkor van ha valakiknek megéri..mint rendszerváltáskor Antallékat bele lehetett kényszeríteni a privatizációba..most max Orbánékat próbálhatnák leváltani..ennek akkor van értelme ha már termőre fordultak a dolgok..és a birka gyapjat növeszt..
A magyar adatokkal meg érdemes csínján bánni.Számomra sokkal többet mondóbb, hogy látom a költségvetés pénzéhségét és látom azokat az intézkedéseket amivel ezt ki akarják elégíteni. Nem vagyok benne biztos, hogy ez tartósan menni fog.
" szerintem nagyon nagyon messze vagyunk a csődtől és a gyors hirtelen összeomlástól)"
Felesleges ma ez a csőd nem csőd kérdés. Mindenki tudja, hogy Görögország is csődbe ment, oszt még se. Szerintem a magyar gazdaság alapjai katasztrófálisak és nem látom a javulás jeleit, ettől persze a piacon lehet hurrázás is.
""Pozitívak vagyunk Magyarország kilátásaival kapcsolatban, mert szerintünk a kormány gazdaságpolitikája piacbarát irányba fog elmozdulni. Éppen ezért jó befektetési lehetőségeket látunk a magyar piacon" - idézi Mobiust a napilap. "
Ez olyan duma, mint egy jegybanki intervenció. Ez a piacbarát vaker tetszett a legjobban.