Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Re: nincs cím

#632126 Dr. ursi Előzmény: #632122

hát igen.

észnél kell ám lenni.

h mire mások észreveszik addigra az ember már évek óta utazzon :o)

persze ezt még le kell meditálnom, hogy mi is lesz valójában.

#632122 Bendeguz Előzmény: #632112

na, akkor erre rá lehet készülni. a mélyponton bevásárolni és nézni 5 évig, ahogy hízik a hozam :D

az arany meg simán lemehet 1200-ig (+-3%), onnan ismét pattanhat egy komolyat. erre kéne még figyelni és spekkenteni egyet.

#632112 Dr. ursi Előzmény: #632102

vajon mit fog csinálni börni amikor az infla felpörög ... ?

mert ha leállítja a qe-t akkor a bank - mivel már visszavette a saját magas kamatozású kötvényeit ingyen hitelből és finanszírozta az államot amerikai kötvények vételével az ingyen pénzből - kénytelen lesz valami jövedelem után nézni.

mit tehet egy bank ?

kénytelen lesz hitelezésbe fogni ?

ha igen.

akkor pörög a gazdaság.

csökken a munkanélküliség.

tehát abba kell hagyni a qe-t.

de pörög az infla is.

tehát kamatot kell emelni.

ami drágítja majd a hiteleket és végső soron tovább pörgeti az inflát.

és kilyukadunk megint 2008 július 13-ára :o)

és akkor majd jön a kamatcsökkentés.

majd a qe-k.

és így tovább.

és így tovább.

úgy láccik meg is volt a…

#632102 Dr. ursi

úgy láccik meg is volt a hőn áhított 12.. :o)

#628643 Bendeguz Előzmény: #628634

Csigavér :)

Józsi nem az ördög.

Az ultra hosszútávú elképzelésedet van időd kivárni? Warren Buffett és korabeliek alapigazsága ez, akik a 60-as évek óta benne ültek az általános longban. A mai időkben ez nem biztos hogy már jó ötlet. Főleg nem a BÉT-en.

már elnézést. de fölösl…

#628634 Dr. ursi

már elnézést.

de fölöslegesnek tartom minden hszemhez leírni h én nagy ívekben ultra hosszú távokban gondolkodom.

jellemzően.

és a trenden belül aztán forgolódok.

mindent előbb fundásan nézek meg.

így az arany fundásan egy ultra-hiper-szuper short.

1700 nél már technikailag is azzá vált.

az egy dolog h tovább ment még.

ezért van az h legyen tőke h követni tudd.

nyilvánvaló az is h amikor végre beesett 1322-re és hónapos csárt szalagjából is kint volt ott nem nyitok shortot ! aki tőzsdéhez ért valamicskét az ennyit tud.

ott v long a korrekcióra. vagy semmi és várni h még le és akkor tutit long lehet h csak korira de lehet hosszabbra. ha meg fel akkor ha nem változik a kép (értsd sajtó és piaci körülmények és a csárt ahogy és amit ÉN nézek) akkor beleadást keresek.

mit nem lehet ezen érteni ???

miért kellene mindig leírni minden beírásomhoz ezt a magyraázó szöveget ?

amikor sokan még ezt sem értik mivel MINDENKI MÁST NÉZ EGY CSÁRTON és másképp kereskedik-

van aki csak napos, van aki nagy áttéttel fél perceket fog meg, van aki swing, mit kell ebbe mindig minduntalan belekkötni és mindig EGYESEKNEK (fel lehet sorolni azt a pár nevet).

kurvára unom már.

ráadásul úgy hogy ők aztán kurvára okosnak képzelik magukat :o)

-

az én csártnézésem alapján most nekem arany long egy ideje és be is írtam amikor az lett - de mi a ****omnak írtam be amikor rögtön lecsapott rá az egyik önjelölt prókátor - DE EGYELŐRE NEKEM ! NEKEM ÉS NEM JÓZSINAK ! NEM ISMERETELEN FASZOM TUDJA NICKNEK, HANEM NEKEM SWING LONG - és ezek után eszembe sincs beírni h megtartja e a short trendjét, mikor adnék adk belevagy egyáltalán kell e majd s nem válik végképp (értsd trend fordul) longossá .

bekaphatja mindegyik bunkó kötözködő, csak ebben magát kiélni képes ****kalap !

#628622 Bendeguz Előzmény: #628613

a napos felbontás pont jó 1-2 hétre, de tény hogy akár már holnap is eldőlhet merre tovább. neked a perces, 10 perces a király ha napon belül ugrálsz

#628614 big-ebuy Előzmény: #628613

sztem meg kilő ez,de ez tipp,sok a aranyba a tartalék miért ütnék le eget verően????spekuláns gyors beöntés volt,így lehet jót lopni címmel,bár egy 1309 short még benne lehet

sztem tök mindegy,mert a…

#628613 big-ebuy

sztem tök mindegy,mert ami bekerül ma ide a charton,azt 1 hét múlva tuti máshogy kellesz nézni:)ezért a day tradbe hiszek a többi lutri

#628611 ikszf Előzmény: #628604

hónaposon pláne long :)

hónaposon akkor van baj, ha elesik ez az 1400 körüli szint, akkor szerintem megyünk le 8-assal kezdődő árfolyamra. Igazából az lenne az egészséges korrekció, hogy fundamentálisan jó beszállóhoz érkezzünk, nodehát a spekulatív tőke is erős és ők még védig az 1400-as szintet :)

#628610 Bendeguz Előzmény: #628604

Ursi, kezdelek figyelni, néha eltalálod az irányokat :) ha ez legalább 51% lesz, akkor lesz minek örülni. Szerintem legy még egy lefele kör, aztán majd onnan alakul egy nagyobb fordított fej-váll és mehet az újabb részvénykrach után 1900 fölé

#628604 Dr. ursi Előzmény: #628601

a másik meg az hogy ma is volt pl olajban napi pozim.

vagy nézzünk meg egy otit ami van h napon belül long short long short kétszer is meg lehet járatni mindkét irányt 8 órán belül !

szóval ha arany :o) akkor fundásan és hosszú távon továbbra is short, mert nincs infla és semmire sem jó, DE ! most épp egy long szakasz van, lásd a fizetett sajtócikkeket :o)

sőt az is meglehet felül fogja írni a hosszú távú shortomat, de azt még nem látom a csárton :o) mert hónapost kell nézni hozzá.

mégpedig fundásan írja felül ha elképzelek egy újfajta aranystandardot ... valahol ... nem usában :o) és nem biztos h egy helyen :o) erről többet nem áll szándékomban írni, ez is sok volt már.