Hozzászólás
Dr. ursimár elnézést.
de fölöslegesnek tartom minden hszemhez leírni h én nagy ívekben ultra hosszú távokban gondolkodom.
jellemzően.
és a trenden belül aztán forgolódok.
mindent előbb fundásan nézek meg.
így az arany fundásan egy ultra-hiper-szuper short.
1700 nél már technikailag is azzá vált.
az egy dolog h tovább ment még.
ezért van az h legyen tőke h követni tudd.
nyilvánvaló az is h amikor végre beesett 1322-re és hónapos csárt szalagjából is kint volt ott nem nyitok shortot ! aki tőzsdéhez ért valamicskét az ennyit tud.
ott v long a korrekcióra. vagy semmi és várni h még le és akkor tutit long lehet h csak korira de lehet hosszabbra. ha meg fel akkor ha nem változik a kép (értsd sajtó és piaci körülmények és a csárt ahogy és amit ÉN nézek) akkor beleadást keresek.
mit nem lehet ezen érteni ???
miért kellene mindig leírni minden beírásomhoz ezt a magyraázó szöveget ?
amikor sokan még ezt sem értik mivel MINDENKI MÁST NÉZ EGY CSÁRTON és másképp kereskedik-
van aki csak napos, van aki nagy áttéttel fél perceket fog meg, van aki swing, mit kell ebbe mindig minduntalan belekkötni és mindig EGYESEKNEK (fel lehet sorolni azt a pár nevet).
kurvára unom már.
ráadásul úgy hogy ők aztán kurvára okosnak képzelik magukat :o)
-
az én csártnézésem alapján most nekem arany long egy ideje és be is írtam amikor az lett - de mi a ****omnak írtam be amikor rögtön lecsapott rá az egyik önjelölt prókátor - DE EGYELŐRE NEKEM ! NEKEM ÉS NEM JÓZSINAK ! NEM ISMERETELEN FASZOM TUDJA NICKNEK, HANEM NEKEM SWING LONG - és ezek után eszembe sincs beírni h megtartja e a short trendjét, mikor adnék adk belevagy egyáltalán kell e majd s nem válik végképp (értsd trend fordul) longossá .
bekaphatja mindegyik bunkó kötözködő, csak ebben magát kiélni képes ****kalap !