Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Dr. ursi

már elnézést.

de fölöslegesnek tartom minden hszemhez leírni h én nagy ívekben ultra hosszú távokban gondolkodom.

jellemzően.

és a trenden belül aztán forgolódok.

mindent előbb fundásan nézek meg.

így az arany fundásan egy ultra-hiper-szuper short.

1700 nél már technikailag is azzá vált.

az egy dolog h tovább ment még.

ezért van az h legyen tőke h követni tudd.

nyilvánvaló az is h amikor végre beesett 1322-re és hónapos csárt szalagjából is kint volt ott nem nyitok shortot ! aki tőzsdéhez ért valamicskét az ennyit tud.

ott v long a korrekcióra. vagy semmi és várni h még le és akkor tutit long lehet h csak korira de lehet hosszabbra. ha meg fel akkor ha nem változik a kép (értsd sajtó és piaci körülmények és a csárt ahogy és amit ÉN nézek) akkor beleadást keresek.

mit nem lehet ezen érteni ???

miért kellene mindig leírni minden beírásomhoz ezt a magyraázó szöveget ?

amikor sokan még ezt sem értik mivel MINDENKI MÁST NÉZ EGY CSÁRTON és másképp kereskedik-

van aki csak napos, van aki nagy áttéttel fél perceket fog meg, van aki swing, mit kell ebbe mindig minduntalan belekkötni és mindig EGYESEKNEK (fel lehet sorolni azt a pár nevet).

kurvára unom már.

ráadásul úgy hogy ők aztán kurvára okosnak képzelik magukat :o)

-

az én csártnézésem alapján most nekem arany long egy ideje és be is írtam amikor az lett - de mi a ****omnak írtam be amikor rögtön lecsapott rá az egyik önjelölt prókátor - DE EGYELŐRE NEKEM ! NEKEM ÉS NEM JÓZSINAK ! NEM ISMERETELEN FASZOM TUDJA NICKNEK, HANEM NEKEM SWING LONG - és ezek után eszembe sincs beírni h megtartja e a short trendjét, mikor adnék adk belevagy egyáltalán kell e majd s nem válik végképp (értsd trend fordul) longossá .

bekaphatja mindegyik bunkó kötözködő, csak ebben magát kiélni képes ****kalap !