Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Re: nincs cím

#628600 Dr. ursi Előzmény: #628599

hetekkel ezelőtt csak annyit írtam h 1900tól short volt az arany és abban voltam.

és amikor írtam még akor is shortos volt a papír állása de írtam h egyelőre se ki se be egyik irányba sem.

és egy ideje azt is írtam h longossá vált.

jó lenne józsi ha leszoknál erről a csúsztatásról mert nem derék emberhez méltó.

szerintem.

sztem az van h elkezdték…

#628592 Dr. ursi

sztem az van h elkezdték folyatni a sjatóból már hetek óta szép lassan majd egyre erőteljesebbn h esni fog short és 1000 lezs meg még annyi se stb :o) én úgy látom h ez olyan mint amikor 1900nál meg a fordítottja zajlott sajtóügyileg :o) szóval részemről megvan az irány :o)))

1421 felett indul a buli…

#628583 ikszf

1421 felett indul a buli 8 óráson felfelé, de addig is onnan minden egyes alkalommal short.

közben 1390-en már támasz van 4 óráson, az is elkezdheti tolni felfelé

#628573 Bendeguz Előzmény: #628527

egyetértek, patthelyzet van. majd egy nagyobb spíler eldönti merre menjen. a kicsik már se venni se eladni nem mernek

Ez eddig sem volt kétség…

#628527 TrendMan

Ez eddig sem volt kétséges, ami kétséges az az irány.

Mostanában igy megy ez, az elemzések arra korlátozódnak, hogy megtippelik a vátozás hevességét, az irányát már nem merik.

Szerintem lefelé, gondolom ezt abból, hogy a szük csatorna felső szárára tapad inkább.

Innen szokott jönni egy szép nagy átcsapás a másik irányba.

Re: sztem ezzel 1900-nál kellett volna előhozakodni :o)

#628345 ikszf Előzmény: #627671

egy tuti: durva elmozdulás jön ebből a beszűkülésből :)

#627671 Dr. ursi Előzmény: #627639

egyetértek. csak gondoltam jó ellenpont lehet :o)

#627645 Előzmény: #627639

Roubini=Nyilasi reloaded.

#627639 Bendeguz Előzmény: #627566

roubini egy pojáca, egyszer eltalálta hogy esés lesz és onnantól mindenki fényesre polírozza a makkját. nevetséges

#626230 Dr. ursi Előzmény: #626118

sztem azt jelenti h a nettó pozi a long pozik épülnek le, de ezek forró vagyis speki pozik.

a nyitott kötésállomány meg az amit tartanak longban ami befi hosszú táv.

szóval sztem most up jön.

#626207 Bendeguz Előzmény: #626203

az talán a short vagy long irány szumma előjelét jelentheti. értesüléseim alapján a short van erőfölényben. a piac ilyenkor szeret fájdalmat okozni és longba fordulni :)

#626203 ikszf Előzmény: #626201

Én sem értek hozzá, de a "kezd visszajönni bele a zseton" dolgot másképp értelmezem.

Biztosan jár még erre más is, ne fogjátok vissza az ötleteket. Utána én is leírom, mire jutottam az ábrával.

Első körben nem is a következtetés érdekel, mert azt csak azután lehet meghozni, ha tudjuk pontosan a 2 vonal jelentését, és hogy azok le-fel mozgása mit is jelent. A nettó pozícionáltság viszonylag egyértelmű.

A nyitott kötésállomány már érdekesebb.

#626201 Bendeguz Előzmény: #626118

előre szólok, hogy nem értek hozzá. de ha az ábrát nézem, valami k nagy gixer van az egészben. idáig együtt mozogtak, most viszont eltartanak egymástól, tehát szvsz őrült mozgás jöhet az aranyban. a kötésállomány szerintem az érdeklődést mutatja, tehát kezd visszajönni bele a zseton??? mondjuk ez pont ellentétes a hírekkel. szerintem jön még sok éves mélypont elég hamar.