sztem tök mindegy,mert ami bekerül ma ide a charton,azt 1 hét múlva tuti máshogy kellesz nézni:)ezért a day tradbe hiszek a többi lutri
sztem tök mindegy,mert ami bekerül ma ide a charton,azt 1 hét múlva tuti máshogy kellesz nézni:)ezért a day tradbe hiszek a többi lutri
hónaposon pláne long :)
hónaposon akkor van baj, ha elesik ez az 1400 körüli szint, akkor szerintem megyünk le 8-assal kezdődő árfolyamra. Igazából az lenne az egészséges korrekció, hogy fundamentálisan jó beszállóhoz érkezzünk, nodehát a spekulatív tőke is erős és ők még védig az 1400-as szintet :)
Ursi, kezdelek figyelni, néha eltalálod az irányokat :) ha ez legalább 51% lesz, akkor lesz minek örülni. Szerintem legy még egy lefele kör, aztán majd onnan alakul egy nagyobb fordított fej-váll és mehet az újabb részvénykrach után 1900 fölé
én, csúsztatok.....?????
Hagyjuk is, szerintem.......
a másik meg az hogy ma is volt pl olajban napi pozim.
vagy nézzünk meg egy otit ami van h napon belül long short long short kétszer is meg lehet járatni mindkét irányt 8 órán belül !
szóval ha arany :o) akkor fundásan és hosszú távon továbbra is short, mert nincs infla és semmire sem jó, DE ! most épp egy long szakasz van, lásd a fizetett sajtócikkeket :o)
sőt az is meglehet felül fogja írni a hosszú távú shortomat, de azt még nem látom a csárton :o) mert hónapost kell nézni hozzá.
mégpedig fundásan írja felül ha elképzelek egy újfajta aranystandardot ... valahol ... nem usában :o) és nem biztos h egy helyen :o) erről többet nem áll szándékomban írni, ez is sok volt már.
hetekkel ezelőtt csak annyit írtam h 1900tól short volt az arany és abban voltam.
és amikor írtam még akor is shortos volt a papír állása de írtam h egyelőre se ki se be egyik irányba sem.
és egy ideje azt is írtam h longossá vált.
jó lenne józsi ha leszoknál erről a csúsztatásról mert nem derék emberhez méltó.
szerintem.
akkor most short, vagy long?
mert hetekkel ezelőtt shortoltad volna ezerrel :o))
sztem az van h elkezdték folyatni a sjatóból már hetek óta szép lassan majd egyre erőteljesebbn h esni fog short és 1000 lezs meg még annyi se stb :o) én úgy látom h ez olyan mint amikor 1900nál meg a fordítottja zajlott sajtóügyileg :o) szóval részemről megvan az irány :o)))
1421 felett indul a buli 8 óráson felfelé, de addig is onnan minden egyes alkalommal short.
közben 1390-en már támasz van 4 óráson, az is elkezdheti tolni felfelé
Sztem a részvénypiacoktól függ...ha kilőnek aranka leesik ,ha beesnek aranka kilő.
egyetértek, patthelyzet van. majd egy nagyobb spíler eldönti merre menjen. a kicsik már se venni se eladni nem mernek
Ez eddig sem volt kétséges, ami kétséges az az irány.
Mostanában igy megy ez, az elemzések arra korlátozódnak, hogy megtippelik a vátozás hevességét, az irányát már nem merik.
Szerintem lefelé, gondolom ezt abból, hogy a szük csatorna felső szárára tapad inkább.
Innen szokott jönni egy szép nagy átcsapás a másik irányba.
egy tuti: durva elmozdulás jön ebből a beszűkülésből :)
egyetértek. csak gondoltam jó ellenpont lehet :o)
Roubini=Nyilasi reloaded.
roubini egy pojáca, egyszer eltalálta hogy esés lesz és onnantól mindenki fényesre polírozza a makkját. nevetséges
Az arany ára 1000 dollár alá eshet, miután több tényező, köztük a radikális amerikai konzervatívok riogatása is irreális magasságokban pumpálta az árfolyamot - jósolja Nourel Roubini amerikai közgazdász professzor.
http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/ujra_osszeomlast_josol_a_guru.555335.html