Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

sztem tök mindegy,mert a…

#628613 big-ebuy

sztem tök mindegy,mert ami bekerül ma ide a charton,azt 1 hét múlva tuti máshogy kellesz nézni:)ezért a day tradbe hiszek a többi lutri

Re: nincs cím

#628611 ikszf Előzmény: #628604

hónaposon pláne long :)

hónaposon akkor van baj, ha elesik ez az 1400 körüli szint, akkor szerintem megyünk le 8-assal kezdődő árfolyamra. Igazából az lenne az egészséges korrekció, hogy fundamentálisan jó beszállóhoz érkezzünk, nodehát a spekulatív tőke is erős és ők még védig az 1400-as szintet :)

#628610 Bendeguz Előzmény: #628604

Ursi, kezdelek figyelni, néha eltalálod az irányokat :) ha ez legalább 51% lesz, akkor lesz minek örülni. Szerintem legy még egy lefele kör, aztán majd onnan alakul egy nagyobb fordított fej-váll és mehet az újabb részvénykrach után 1900 fölé

#628604 Dr. ursi Előzmény: #628601

a másik meg az hogy ma is volt pl olajban napi pozim.

vagy nézzünk meg egy otit ami van h napon belül long short long short kétszer is meg lehet járatni mindkét irányt 8 órán belül !

szóval ha arany :o) akkor fundásan és hosszú távon továbbra is short, mert nincs infla és semmire sem jó, DE ! most épp egy long szakasz van, lásd a fizetett sajtócikkeket :o)

sőt az is meglehet felül fogja írni a hosszú távú shortomat, de azt még nem látom a csárton :o) mert hónapost kell nézni hozzá.

mégpedig fundásan írja felül ha elképzelek egy újfajta aranystandardot ... valahol ... nem usában :o) és nem biztos h egy helyen :o) erről többet nem áll szándékomban írni, ez is sok volt már.

#628600 Dr. ursi Előzmény: #628599

hetekkel ezelőtt csak annyit írtam h 1900tól short volt az arany és abban voltam.

és amikor írtam még akor is shortos volt a papír állása de írtam h egyelőre se ki se be egyik irányba sem.

és egy ideje azt is írtam h longossá vált.

jó lenne józsi ha leszoknál erről a csúsztatásról mert nem derék emberhez méltó.

szerintem.

sztem az van h elkezdték…

#628592 Dr. ursi

sztem az van h elkezdték folyatni a sjatóból már hetek óta szép lassan majd egyre erőteljesebbn h esni fog short és 1000 lezs meg még annyi se stb :o) én úgy látom h ez olyan mint amikor 1900nál meg a fordítottja zajlott sajtóügyileg :o) szóval részemről megvan az irány :o)))

1421 felett indul a buli…

#628583 ikszf

1421 felett indul a buli 8 óráson felfelé, de addig is onnan minden egyes alkalommal short.

közben 1390-en már támasz van 4 óráson, az is elkezdheti tolni felfelé

#628573 Bendeguz Előzmény: #628527

egyetértek, patthelyzet van. majd egy nagyobb spíler eldönti merre menjen. a kicsik már se venni se eladni nem mernek

Ez eddig sem volt kétség…

#628527 TrendMan

Ez eddig sem volt kétséges, ami kétséges az az irány.

Mostanában igy megy ez, az elemzések arra korlátozódnak, hogy megtippelik a vátozás hevességét, az irányát már nem merik.

Szerintem lefelé, gondolom ezt abból, hogy a szük csatorna felső szárára tapad inkább.

Innen szokott jönni egy szép nagy átcsapás a másik irányba.

Re: sztem ezzel 1900-nál kellett volna előhozakodni :o)

#628345 ikszf Előzmény: #627671

egy tuti: durva elmozdulás jön ebből a beszűkülésből :)

#627671 Dr. ursi Előzmény: #627639

egyetértek. csak gondoltam jó ellenpont lehet :o)

#627645 Előzmény: #627639

Roubini=Nyilasi reloaded.

#627639 Bendeguz Előzmény: #627566

roubini egy pojáca, egyszer eltalálta hogy esés lesz és onnantól mindenki fényesre polírozza a makkját. nevetséges