Megdöbbenve olvasom, hogy egy E-Star szintű papírba, mit bele nem toltak az emberek?! Számomra nem is létezik ez a mutyi szekció. Olyan mintha nem is léteznének.
Megdöbbenve olvasom, hogy egy E-Star szintű papírba, mit bele nem toltak az emberek?! Számomra nem is létezik ez a mutyi szekció. Olyan mintha nem is léteznének.
Nekem 7 számjegy, tőke 99%-a, kijózanító élmény volt.
Nem lehetett kellemes. Én buktam már 8 számjegyet, így tudom, miről beszélek :)
én a tőkém felét, 7 számjegy. pedig még 3000 felett szálltam ki! többeknél családi háznyi értékek úsztak el
ezen a hétvégén templomban végig az a dilemma járt a fejemben, hogy az a bizonyos trágár megjegyzésem AT-nek nem volt helyénvaló. Ugyanakkor még most is azt gondolom, jó döntés volt. Mielőtt leírtam, meg is akadtam a billentyűzeten a kezem. De ezzel legalább lekerültem a szekálós listájáról, egyből a vártnak megfelelően azt is reagálta rá, hogy ezentúl ignorál. Máshogy val.szeg. sose szabadultam volna meg tőle.
Na, de részemről már túl is lett tárgyalva ez a téma, sztem mindenre és mindenkinek válaszoltam, magamból is kibeszéltem a dolgot.
Értem.
lehet, h. igazad van, én hamar megszabadulok az ilyen emberektől. Nincs semmi szükségem rájuk.
Hogy neki volt egy konkrét célja, amit el akart érni. Nem csak azért jött, hogy veled vitázzon vagy másokkal, hanem azért, hogy szerezzen vevőket, akár nagy tételben. Tőzsdefórum lévén azt gondolom, legalább tőzsdés legyen, ha már sok embert kioszt.
ha jól emlékszem, az volt a konkrét ok, hogy többszöri kherceg figyelmeztetés ellenére sem változtatott a kommunikációs stílusán.
Igazad van, valóban rengeteg ember próbálja itt fitogtatni az igen rossz emberismeretét, de nekem épp az csípi a szemem, ha egyértelműen rám céloznak vagy nekem címeznek ilyet. Ibizával is volt régebben is sok összetűzésem, csak épp ő és mások sem provokáltak jellemzően, amikor egyébként is feszült volt a kommunikáció. Ha feszült a viszony, ami egyértelműen érezhető, akkor normális ember a feszültséget próbálja oldani, de semmiképp sem provokációval fokozni. Aki mégis így tesz, az a bajkeverő. Egyértelmű célja, hogy egy feszültség eldurvuljon. Én rühellem az ilyen embereket. De hál Istennek ritkán is találkozom ilyennel. Én magam is, és a másik fél is bizonyos feszültség szint után visszavesz, próbál kilépni a helyzetből, és nem még az elfutó ellenfél után fut és provokálja.
Olyannyira elfutottam a helyzet elől, hogy nyilvános leírtam kb. 2 hete, hogy nem kívánok AT-vel többet beszélni, és nem fogom és nem akarom olvasni se. De csak megszólítgatott, először még egészen barátságosan, mindenáron nyomult rám. És amint hajlandó voltam egészen röviden ismét szóba elegyedni vele, jött a provokáció majd a sértegetés.
de ki beszélt fórumszabályokról?? " megsértettél egy másik szabályomat"
Szabályomat! Ezt hogy értheted félre?
"mert ezzel senkit és semmit nem sértek meg (az önérdekű érzelmi szabályok nem tartoznak ide)" - remélem megengeded, hogy akkor is azon sértődjek meg, amin tetszik ;) Ezt talán már csak eldönthetem magam. :) Arról volt végig szó, azt a kérdést tetted fel, hogy ugye tudok róla, hogy neked is rontottam és nem értetted, miért. Én erre részletesen válaszolok, szubjektív saját szemszögből, hiszen rólad és rólam van szó, erre értetlenkedsz és nem érted, miért nem fórumszabályok szerint értékellek??
Az, hogy mi a semmi, hadd döntsem el ismét magam. A velem való kommunikáció nem egy népközösség által elfogadott kódex szabályai alapján történik, hanem természetesen - tudtommal minden privát beszélgetésben minden ember esetén így - az én és beszélgetőpartnerem szabályai alapján. Ha nem fogadjuk el egymásét, akkor nem marad fenn beszélőviszony, ha elfogadjuk, fennmarad. Nem tudom, miért értetlenkedsz ezen.
Ha téged nem érdekel, hogy engem mi sért, ha te azután is semminek nevezed, ami engem bánt, hogy kifejtettem mi és miért bánt, akkor gondolom nem szeretnél velem jó viszonyt ápolni. Ezzel nincs semmi baj, csak az értetlenkedést nem értem.
"Fórumviszony" azért van idézőjelben, mert nekem nehezen értelmezhető ez a fogalom. De azért sejteni vélem, mire gondolsz, ezért írtam, sztem az jó, amire gondolsz.
Kérdőjel volt a mondatod végén, lehet, csak véletlen. Nézd meg, mire válaszoltam...
Egyébként meg ne feledd, hogy vannak emberek akik más szemében a szálkát is meglátják, a sajátjukban a gerendát sem. Ez sokakra igaz, hogy csak azt nézik, miben lehet a másikba belekötni, mert ez okoz nekik élvezetet, önálló gondolat, érdemleges hsz hiányában. Tagadják, de ez van. Szóval nyugi, ilyenek az emberek; a valóságban is.
???
Senki nem ismeri be, vagy beszél összevissza, fogalmam sincs :)
Senki nem ismeri be, vagy beszél összevissza, fogalmam sincs :)
Mekkora vagyonok úsztak el itt E-staron?
"amilyen következtetéseket levont szinte akármi kapcsán személyemről, azok hajmeresztőek, és ebből látszik, hogy olyan távolról sem sikerült behatárolnia a személyiségemet és gondolkodásmódomat, mintha 15 percet beszéltem volna személyesen egy idegennel. Vagy nagyon rossz emberismerő vagy szándékosan jellemez félre állandóan, hogy sértegethessen, gőzöm nincs, de már nem is érdekel."
Jó, itt mindenki nagyon jó emberismerőnek hiszi magát és nem az. Ibiza is tud olyan baromságokat írni másról, rólam, embercsoportokról, hogy csak füstöl. Én csak nevetek ezen. Szórakoztató... Ezen (se) ne kapd fel a vizet ill fölösleges.
"Tőzsdei szempontból ilyen volt formerplayer, nem tudom, azt mennyire követted."
neves ismerős, de nem követtem a storyt. Jó az E-star topic volt a morális kommunikációs mélypont. Ott azért voltak kemény undorító fekáliás, végbeles beszólások. Ezek semmik ahhoz képest.
" Tehát hiába minden erőlködése, még annyi figyelmet és tiszteletet sem ébreszt, mint former a téves meglátásaival."
Ez mára már számára is világos, de mégis ír. Talán mert nem ez motiválja?
És miért is került konkrétan kitiltásra Former?