Re: lezartak
lagwagoner Előzmény: #617815"amilyen következtetéseket levont szinte akármi kapcsán személyemről, azok hajmeresztőek, és ebből látszik, hogy olyan távolról sem sikerült behatárolnia a személyiségemet és gondolkodásmódomat, mintha 15 percet beszéltem volna személyesen egy idegennel. Vagy nagyon rossz emberismerő vagy szándékosan jellemez félre állandóan, hogy sértegethessen, gőzöm nincs, de már nem is érdekel."
Jó, itt mindenki nagyon jó emberismerőnek hiszi magát és nem az. Ibiza is tud olyan baromságokat írni másról, rólam, embercsoportokról, hogy csak füstöl. Én csak nevetek ezen. Szórakoztató... Ezen (se) ne kapd fel a vizet ill fölösleges.
"Tőzsdei szempontból ilyen volt formerplayer, nem tudom, azt mennyire követted."
neves ismerős, de nem követtem a storyt. Jó az E-star topic volt a morális kommunikációs mélypont. Ott azért voltak kemény undorító fekáliás, végbeles beszólások. Ezek semmik ahhoz képest.
" Tehát hiába minden erőlködése, még annyi figyelmet és tiszteletet sem ébreszt, mint former a téves meglátásaival."
Ez mára már számára is világos, de mégis ír. Talán mert nem ez motiválja?
És miért is került konkrétan kitiltásra Former?