Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: lezartak

rbbj11 Előzmény: #617847

ha jól emlékszem, az volt a konkrét ok, hogy többszöri kherceg figyelmeztetés ellenére sem változtatott a kommunikációs stílusán.

Igazad van, valóban rengeteg ember próbálja itt fitogtatni az igen rossz emberismeretét, de nekem épp az csípi a szemem, ha egyértelműen rám céloznak vagy nekem címeznek ilyet. Ibizával is volt régebben is sok összetűzésem, csak épp ő és mások sem provokáltak jellemzően, amikor egyébként is feszült volt a kommunikáció. Ha feszült a viszony, ami egyértelműen érezhető, akkor normális ember a feszültséget próbálja oldani, de semmiképp sem provokációval fokozni. Aki mégis így tesz, az a bajkeverő. Egyértelmű célja, hogy egy feszültség eldurvuljon. Én rühellem az ilyen embereket. De hál Istennek ritkán is találkozom ilyennel. Én magam is, és a másik fél is bizonyos feszültség szint után visszavesz, próbál kilépni a helyzetből, és nem még az elfutó ellenfél után fut és provokálja.

Olyannyira elfutottam a helyzet elől, hogy nyilvános leírtam kb. 2 hete, hogy nem kívánok AT-vel többet beszélni, és nem fogom és nem akarom olvasni se. De csak megszólítgatott, először még egészen barátságosan, mindenáron nyomult rám. És amint hajlandó voltam egészen röviden ismét szóba elegyedni vele, jött a provokáció majd a sértegetés.