"Röviden ha bármit meg akarsz érteni szerintem azzal kell tisztában lenni, hogy mik a fő szempontjai annak akinek a fejével akarsz gondolkodni.
Pl mi vitt minket erre az útra gazd polban ezt szeretnénk kideríteni akkor két fontos elemre juthatunk:
1. Gazdasági szükszégszerűség , kényszerhelyzet (válság, nem túl fényes helyzet amit örököltek)
2. Politikai túlélés
Sorrend felcserélhető tetszés szerint.
Ez meg lett fűszerezve egy adag bal****sággal is (már csak úgy az íze kedvéért) aztán kész is a csoda.
Viszont azt el kell ismerni, hogy minden kisstílűség és hiba ellenére politikailag működött, és gazdaságilag sem ütött annyira brutális sebeket. "
Teljes mértékben egyetértek!!! Magam sem írhattam volna szebben. Csak abban nem osztom a véleményed, hogy gazdaságilag nem ütött annyira brutális sebeket.... Kurv@ nagy sebeket okozott ,az ország több évig majd vegetál, de sebaj, jövőre minden ingyé lesz(ismerős valahonnan?), veszek is még 10 plazma tévét, mert úgy hallottam, hogy minél többet fogyasztok, annál többet fog fizetni nekem a szolgáltató! Viktor szerint a szolgáltatás az nem munka, az sz@rt sem ér, kiváncsi lennék mi lenne vele szolgáltatók nélkül, bár amilyen igénytelen, a franc sem tudja...