Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#616297 Kissherceg Előzmény: #616295

DT szivattyúzza ki a lét folyamatosan a cégből vagyis a magyarok zsebéből, ami persze sok embert itt zavarhat, mert veszélyben az osztalék rally. Nem gondolják végig, hogy ennek milyen társadalmi hatásai vannak.

Egyébként meg nem csak osztalékon keresztül lehet lét kiszedni... A papírral pedig jól lehet keresni, aljához képest 20% emelkedés volt, oldalazásban meg 10% körül mozog le/föl...

#616295 taresz Előzmény: #616267

"ami fizet 50 Ft.-ot."

Erre azért nincs garancia. Ezzel gondolom nem mondtam újat. Nem hiszem, hogy 400 alatt is 50Ft-ot osztogatnának.

#616292 Kissherceg Előzmény: #616268

Azt felejtetted el, hogy eladta a leánycégét a PRO M Zrt-t 18 mrd körül, tehát nincs annyira terhelve... Közműadó nem sok, arányaiban a gáz se.... Nem kell a hangulatkeltés :))) Közben kirúgtak bő 1000 embert is, tehát egyszeri tételek is rontottak eredményen, meg sok más dolog...

#616290 Kissherceg Előzmény: #616281

ne mindent a kormányra fogj, mert Te döntöttél ennek ismeretéében, hogy veszel a csodából :)

#616285 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #616281

"nem itt gondoltam forogni fog"

Vazzeg, Te ma valami "fogalmazásgátlót" vettél be, vagy 10 felest? Vagy mindkettőt! :-)

A puruttyát már meg sem merem kérdezni..... gondolom valami sz@rt jelent.

#616281 banyaiz Előzmény: #616271

Fogjuk rá az unortodoxiára. :)

Most komolyra fordítva tényleg olyan puruttya idők vannak , hogy a várakozásokat el kell osztani 3-mal aztán gyököt vonni belőle.

És erre jön rá habnak a tortára forradalom. :)

Ez van, nem itt gondoltam forogni fog, de ennyire telik tőle 50 Ft-al úgy tűnik, siralmas.

#616271 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #616236

Nincs gááááz! Nem kell nekik a lóvé, akkor nem kell, majd jó lesz nekünk:-) Tartogatok egy kis tőkét az osztivágás utáni rángatásra...Most mindenki azt gondolja, hogy azok biztos tudnak valamit akik tuszakolják lefelé... lósz@rt Mama!

#616268 Ricsi Előzmény: #616262

Jah, hogy valami nem stimmel?

Talán a legjobban megszívatott cég az Mtel. Telefonadó, közműadó a vezetékekre, és még a rezsicsökkentés is, mert valami gázbizniszben is benne van. Ami rossz érhette, szerintem már elérte, így azt gondolom, innen már csak felfelé vezet az út. Persze, ne értsd félre, nem 1-2 hónap, inkább 4-5-6 év távlatában.

#616267 Ricsi Előzmény: #616262

Ha nem lesz 460, akkor megmarad, nem történik semmi. Ez olyan pénz nekem, amit most nem akarok elkölteni.

Ha a mostani osztalékot nem számolom (nem is számolom, mert ki fogom venni), akkor lesz papírom 350-ért, ami fizet 50 Ft.-ot. Ez, akárhogy is nézem 14%. Nem akarok vele igazán kereskedni, tehát ha 200 lesz a papír, én akkor is úgy számolom, ennyi a hozamom.

Ha meg vágás után felmegy 420-ra, akkor eldobom a felét pont úgy, ahogy pár hete itt leírtam. A tőzsdei izgalmat megcsinálja nekem a dax cfd, ezzel nyugiban fogok csücsülni.

#616262 macika Előzmény: #616260

nem lesz 460 most már ezt hidd el, 420 v felette is csoda volna

egyébként nem ua ha pl 320-nál veszel június-júliusban (ez nem kizárt) és eladod 400-nál vagy megtartod köv osztalékra??

.

mondom én, nekem is van még felepakk 355-ről, de látom mi megy

mi? mint minden évben vágás előtt adják inkább... de idén az oszti rally elég gyenge lett sajna pl 2012-ben nagyobb volt ez 2011 őszétől áprlisig kb 150 Ft-t emelkedett (benne voltam)

idén ez csak 70-80 volt, ráadásul sokkal alacsonyabb bázisról

valami nem stimmel nekem

#616260 Ricsi Előzmény: #616259

Nézd, 350-ért akartam venni hosszútávra, akár évekre. Ha most megkapom 400-on, akkor az pont olyan, mintha megvenném 350-ért 2-3 hét múlva. Ha meg vágás előtt 1-2 nappal tényleg meghúzzák, akkor én eladó leszek 460-on, 2 hét alatt nekem jó pénz lesz :)

#616259 macika Előzmény: #616254

motorral én is szeretek tépni ezt nem tagadom

de tőzsdén ez nem biztos hogy kifizetődő így vágás előtt kb 2.5 héttel

pl ha 400-nál vágják akkor limites esés lesz aznap

Köszi:) Akkor holnap me…

#616254 Ricsi

Köszi:)

Akkor holnap megnyitom a számlát, és beállok 400-ra, már van rá esély :)