Az árfolyamnak, és az osztalék nagyságának semmi köze nincs egymáshoz!(normális körülmények között persze lenne) elméletileg.... Amúgy ebből is látszik, hogy ezen az árfolyamon már (legális)lopásnak számít ha veszek belőle :-)
Az árfolyamnak, és az osztalék nagyságának semmi köze nincs egymáshoz!(normális körülmények között persze lenne) elméletileg.... Amúgy ebből is látszik, hogy ezen az árfolyamon már (legális)lopásnak számít ha veszek belőle :-)
DT szivattyúzza ki a lét folyamatosan a cégből vagyis a magyarok zsebéből, ami persze sok embert itt zavarhat, mert veszélyben az osztalék rally. Nem gondolják végig, hogy ennek milyen társadalmi hatásai vannak.
Egyébként meg nem csak osztalékon keresztül lehet lét kiszedni... A papírral pedig jól lehet keresni, aljához képest 20% emelkedés volt, oldalazásban meg 10% körül mozog le/föl...
"ami fizet 50 Ft.-ot."
Erre azért nincs garancia. Ezzel gondolom nem mondtam újat. Nem hiszem, hogy 400 alatt is 50Ft-ot osztogatnának.
Azt felejtetted el, hogy eladta a leánycégét a PRO M Zrt-t 18 mrd körül, tehát nincs annyira terhelve... Közműadó nem sok, arányaiban a gáz se.... Nem kell a hangulatkeltés :))) Közben kirúgtak bő 1000 embert is, tehát egyszeri tételek is rontottak eredményen, meg sok más dolog...
ne mindent a kormányra fogj, mert Te döntöttél ennek ismeretéében, hogy veszel a csodából :)
"nem itt gondoltam forogni fog"
Vazzeg, Te ma valami "fogalmazásgátlót" vettél be, vagy 10 felest? Vagy mindkettőt! :-)
A puruttyát már meg sem merem kérdezni..... gondolom valami sz@rt jelent.
Fogjuk rá az unortodoxiára. :)
Most komolyra fordítva tényleg olyan puruttya idők vannak , hogy a várakozásokat el kell osztani 3-mal aztán gyököt vonni belőle.
És erre jön rá habnak a tortára forradalom. :)
Ez van, nem itt gondoltam forogni fog, de ennyire telik tőle 50 Ft-al úgy tűnik, siralmas.
Ja, eltévedtem... bocsánat! De a Nokia az szárnyal :-) (a telkóhoz képest persze)
Nincs gááááz! Nem kell nekik a lóvé, akkor nem kell, majd jó lesz nekünk:-) Tartogatok egy kis tőkét az osztivágás utáni rángatásra...Most mindenki azt gondolja, hogy azok biztos tudnak valamit akik tuszakolják lefelé... lósz@rt Mama!
Ismerős-ismerős, ez napról-napra egyre jobban megéri! :-)
Jah, hogy valami nem stimmel?
Talán a legjobban megszívatott cég az Mtel. Telefonadó, közműadó a vezetékekre, és még a rezsicsökkentés is, mert valami gázbizniszben is benne van. Ami rossz érhette, szerintem már elérte, így azt gondolom, innen már csak felfelé vezet az út. Persze, ne értsd félre, nem 1-2 hónap, inkább 4-5-6 év távlatában.
Ha nem lesz 460, akkor megmarad, nem történik semmi. Ez olyan pénz nekem, amit most nem akarok elkölteni.
Ha a mostani osztalékot nem számolom (nem is számolom, mert ki fogom venni), akkor lesz papírom 350-ért, ami fizet 50 Ft.-ot. Ez, akárhogy is nézem 14%. Nem akarok vele igazán kereskedni, tehát ha 200 lesz a papír, én akkor is úgy számolom, ennyi a hozamom.
Ha meg vágás után felmegy 420-ra, akkor eldobom a felét pont úgy, ahogy pár hete itt leírtam. A tőzsdei izgalmat megcsinálja nekem a dax cfd, ezzel nyugiban fogok csücsülni.
nem lesz 460 most már ezt hidd el, 420 v felette is csoda volna
egyébként nem ua ha pl 320-nál veszel június-júliusban (ez nem kizárt) és eladod 400-nál vagy megtartod köv osztalékra??
.
mondom én, nekem is van még felepakk 355-ről, de látom mi megy
mi? mint minden évben vágás előtt adják inkább... de idén az oszti rally elég gyenge lett sajna pl 2012-ben nagyobb volt ez 2011 őszétől áprlisig kb 150 Ft-t emelkedett (benne voltam)
idén ez csak 70-80 volt, ráadásul sokkal alacsonyabb bázisról
valami nem stimmel nekem
Nézd, 350-ért akartam venni hosszútávra, akár évekre. Ha most megkapom 400-on, akkor az pont olyan, mintha megvenném 350-ért 2-3 hét múlva. Ha meg vágás előtt 1-2 nappal tényleg meghúzzák, akkor én eladó leszek 460-on, 2 hét alatt nekem jó pénz lesz :)
motorral én is szeretek tépni ezt nem tagadom
de tőzsdén ez nem biztos hogy kifizetődő így vágás előtt kb 2.5 héttel
pl ha 400-nál vágják akkor limites esés lesz aznap