Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: nincs cím

#614226 Parmerozpazepan Előzmény: #614206

:)

Mármint, csak a topikot akartam FELhozni :)

Régen nem írt bele senki, pedig valaki megmondhatná, hol lesz alja :) 16 eFt alatt már elgondolkodtató a beszálló.

#610631 Kissherceg Előzmény: #610327

Az INA egy 400 millió dollár összegű, többdevizás rulírozó hitelről szóló megállapodást írt alá - közölte csütörtökön a Mol a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

A közlemény szerint a nemzetközi piacon megkötött hitelszerződés általános vállalatfinanszírozási célokat szolgál.

A hitelszerződés futamideje három év, és további egy plusz egy évvel meghosszabbítható.

A hitelszerződés koordinátorai az Erste Group Bank AG, valamint az ING Bank N.V., az ügynöki szerepet a The Bank of Tokyo–Mitsubishi UFJ, Ltd. látja el.

#608827 Euroman Előzmény: #608826

at mindig km-eket ír....azt mondta nagyon gyorsan tud gépelni....én csak akkor olvasom, ha röviden ír, és véletlenül nem o. adolfot és boncait dicséri.

Keresem azt a cikket aho…

#608826 taresz

Keresem azt a cikket ahol leírta valaki, hogy miért kellett megvenni az államnak a MOL pakkot. Jó hosszú volt. Talán _AT_ írta. :)

Most látom, hogy kaptam …

#608255 Tapasz

Most látom, hogy kaptam egy pakk MOL-t 16190 en

Re: gyorsjelentés

#601211 Kissherceg Előzmény: #599667

Újabb saját töltőállomásokat vont be a Mol Románia abba a kezdeményezésébe, amely a lakossági használt étolaj begyűjtésére irányul - közölte pénteken a vállalat.

Az MTI bukaresti irodájához eljuttatott közlemény szerint márciustól már az erdélyi nagyernyei és az aradi, valamint a kelet-romániai suceava-i benzinkutakon is le lehet adni a használt étolajat.

A bővítés nyomán a kezdeti 30 töltőállomás helyett most már az ország 11 városában, 46 benzinkútnál működnek olajgyűjtő pontok. A Mol Románia tavaly augusztusban indította el a programot, az azóta eltelt hét hónapban mintegy 1500 liter használt olaj gyűlt össze.

Romániában az olajipari vállalatok közül a Mol az egyedüli, amely ilyen programot indított. Daradics Kinga, a Mol Románia ügyvezető igazgatója reményét fejezte ki, hogy a bővítés következtében még többen igénybe veszik ezt a szelektív hulladékgyűjtési lehetőséget.