centi kiverve
matgab merre van? ))
:)
Mármint, csak a topikot akartam FELhozni :)
Régen nem írt bele senki, pedig valaki megmondhatná, hol lesz alja :) 16 eFt alatt már elgondolkodtató a beszálló.
miből gondolod?
up
Az INA egy 400 millió dollár összegű, többdevizás rulírozó hitelről szóló megállapodást írt alá - közölte csütörtökön a Mol a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
A közlemény szerint a nemzetközi piacon megkötött hitelszerződés általános vállalatfinanszírozási célokat szolgál.
A hitelszerződés futamideje három év, és további egy plusz egy évvel meghosszabbítható.
A hitelszerződés koordinátorai az Erste Group Bank AG, valamint az ING Bank N.V., az ügynöki szerepet a The Bank of Tokyo–Mitsubishi UFJ, Ltd. látja el.
A MOL közzétette a Közgyűlési dokumentumokat és az auditált éves beszámolóit a 2013. április 25‐én tartandó Éves Rendes Közgyűléssel kapcsolatban
http://bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/113664225.html
at mindig km-eket ír....azt mondta nagyon gyorsan tud gépelni....én csak akkor olvasom, ha röviden ír, és véletlenül nem o. adolfot és boncait dicséri.
Keresem azt a cikket ahol leírta valaki, hogy miért kellett megvenni az államnak a MOL pakkot. Jó hosszú volt. Talán _AT_ írta. :)
Újabb saját töltőállomásokat vont be a Mol Románia abba a kezdeményezésébe, amely a lakossági használt étolaj begyűjtésére irányul - közölte pénteken a vállalat.
Az MTI bukaresti irodájához eljuttatott közlemény szerint márciustól már az erdélyi nagyernyei és az aradi, valamint a kelet-romániai suceava-i benzinkutakon is le lehet adni a használt étolajat.
A bővítés nyomán a kezdeti 30 töltőállomás helyett most már az ország 11 városában, 46 benzinkútnál működnek olajgyűjtő pontok. A Mol Románia tavaly augusztusban indította el a programot, az azóta eltelt hét hónapban mintegy 1500 liter használt olaj gyűlt össze.
Romániában az olajipari vállalatok közül a Mol az egyedüli, amely ilyen programot indított. Daradics Kinga, a Mol Románia ügyvezető igazgatója reményét fejezte ki, hogy a bővítés következtében még többen igénybe veszik ezt a szelektív hulladékgyűjtési lehetőséget.