Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#613660 Pyxis Előzmény: #613574

Jól beszél tesvírem, ma kivágtam 10% nyerőben a 40%-át. A többit megtartom emlékbe.

#613607 banyaiz Előzmény: #613544

Meredek azért az az 50 mrd Ft-os kiadás az elmúlt években pereskedésre szakértőkre stb , kicsit balkáni történet.

50 mrd Ft b+ nem semmi. :) Abból finom 50 Ft osztalékot ki lehetne még fizetni. Gavallér a cég. :)

#613590 banyaiz Előzmény: #613580

Megkezdjük a 3. 3 hetes prg-ot. Itt már emelkedés kell.

Az mindenesetre látszik, hogy az alapok fantáziáját olyan iszonyatosan nem mozgatta meg a történet . 3 hét még van csak harapnak majd kicsit jobban is.

#613574 macika Előzmény: #613572

nics már sok hátra az oszti ralliból, akik arra spekiztek lassan kiszállnak innen

#613572 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #613552

Egyébként ez a f@stalicska akkor sem emelkedne, ha azt mondták volna, hogy gyerekek találtunk még egy kis pénzt a cihában, oszt 200 az osztalék :-) Lehet hogy zuhanna a hírre!

#613204 Euroman Előzmény: #613111

igen, a Fekete Madonna...a szerpentin sem semmi ami oda visz...és az a viaduktszerű híd, ami a két részét összeköti...én onnan mindig elmentem még Andorrába is, igaz az még vagy 3 óra autóval...vagy ha nem mentem tovább, akkor visszafelé a Nou Campba, mert az is az az iránya, a Diagonal útvonal mellől könnyen elérhető....

#613046 Euroman Előzmény: #613021

jó utat!:)) én is szeretem azt a várost...Rambla, Güell park, Barcelonetta, gaudi épületek mind a kedvenceim...az akvárium és a kikötő is...ha van időm a Plaza catalunya-ról a kis piros vonattal a Costa Bravara is le szoktam menni...élvezd ki:))